Nieuws

Published on oktober 19th, 2020 | by info@corporatiebouw.nl

0

Corporatie Woonwaard start bouw laatste appartementen Vroonermeer Noord

Aan de zuidzijde van Vroonermeer Noord, op de hoek Laan van Bergama en Catshoek bouwt Woonwaard 15 appartementen voor de sociale verhuur.

We zijn gestart met de bouw van ons laatste nieuwbouwproject in Vroonermeer Noord. Aan de zuidzijde van de wijk, op de hoek Laan van Bergama en Catshoek komen 15 appartementen die grenzen aan groen en water. HSB Bouw uit Volendam bouwt het appartementencomplex.

De driekamerwoningen worden aangesloten op het warmtenet van HVC en worden uitgevoerd met een balansventilatie-systeem met warmteterugwinning. Iedere woning krijgt een eigen set zonnepanelen op het dak.

We verwachten dat de woningen eind 2021 klaar zijn voor de sociale verhuur.

De vraag naar goede woningen blijft groeien. De komende jaren willen we daarom gemiddeld 150 woningen per jaar toevoegen. Dat doen we via aankoop en nieuwbouw. Het gaat vooral om appartementen van zo’n 60 tot 70 m2, die we onder de huurtoeslaggrenzen aan kleine huishoudens verhuren.

Klik hier voor meer informatie


Wilt u hier een bericht plaatsen over een project van uw corporatie? Of wilt u aandacht in ons vakblad Corporatiebouw voor uw project?

Mail dan uw bericht met foto naar contact@corporatiebouw.nlGeef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to Top ↑

X