Nieuws

Published on juni 5th, 2020 | by info@corporatiebouw.nl

0

Corporatie Wormer Wonen start bouw nieuwe toren Amandelbloesem

Na het tekenen van de aannemingsovereenkomst eind april is bouwbedrijf Ooijevaar voortvarend te werk gegaan. Het bouwterrein is inmiddels gereed en na de bouwvak wordt gestart met de – trillingsarme – heiwerkzaamheden. Wethouder Songül Mutluer kwam op 3 juni naar het bouwterrein om de laatste stort te doen voor de tijdelijke dam die het bouwterrein verbindt met de Noorderstraat.


John van Nimwegen, directeur WormerWonen: “Met dit project, bestaande uit driekamerappartementen, met gezelligheid onder een dak met de activiteiten van de Bloesem en zorgvoorzieningen (en woonruimteverdeling) door De Zorgcirkel, geeft WormerWonen invulling aan de vraag naar geschikte zelfstandige ouderenhuisvesting. WormerWonen is de gemeente Zaanstad bijzonder erkentelijk voor haar medewerking aan dit project en ik ben verheugd dat de wethouder het bouwterrein in klein comité, want helaas zonder publiek, maar toch feestelijk en corona-proof heeft geopend.”

Wethouder Songül Mutluer: “In Zaanstad is grote behoefte aan passende woningen voor ouderen en het totaalpakket van de Amandelbloesem kunnen we hier heel goed gebruiken. De samenwerking van alle partijen levert een mooie combinatie op van wonen en zorg. Ik kijk vol verwachting uit naar het moment dat de nieuwe bewoners deze unieke toren kunnen betrekken en ben blij dat we vandaag weer een goede stap dichterbij zijn gekomen.”  

Klik hier voor meer informatie


Wilt u hier een bericht plaatsen over een project van uw corporatie? Of wilt u aandacht in ons vakblad Corporatiebouw voor uw project?

Mail dan uw bericht met foto naar contact@corporatiebouw.nlGeef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to Top ↑

X