Nieuws

Published on februari 25th, 2021 | by info@corporatiebouw.nl

0

Corporaties Woonkwartier en Thuisvester werken samen aan verduurzaming

Veel bewoners hebben interesse in duurzame energie. En lagere woonlasten zijn altijd welkom. Ook woningcorporaties hebben duurzaamheid én lage lasten hoog op de agenda staan. Zij willen dat zoveel mogelijk bewoners gebruik kunnen maken van zonne-energie. Daarom hebben Thuisvester en Woonkwartier hun hoogbouwdaken beschikbaar gesteld aan zonnecoöperatie Uitonsdak die daar zonnepanelen op gaat leggen.

Een groot deel van de flatbewoners van Thuisvester en Woonkwartier hebben deze week een brief met een aanbod van Uitonsdak gekregen. De eerste 1500 aanmelders kunnen lid worden door eenmalig 15 euro te betalen. Ze besparen daarmee 15 jaar lang jaarlijks ongeveer 100 euro op de energierekening. De overheid geeft deze hoge korting omdat leden van Uitonsdak bijdragen aan schone energie.

Uitonsdak is bedoeld voor bewoners die zelf niet de mogelijkheid hebben om zonnepanelen aan te leggen. Er is maar een beperkt aantal panelen beschikbaar.

Er is een animatie gemaakt waarin dit nieuwe initiatief uitgelegd wordt.
Meer informatie is te vinden op www.uitonsdak.nl

Klik hier voor meer informatie


Wilt u hier een bericht plaatsen over een project van uw corporatie? Of wilt u aandacht in ons vakblad Corporatiebouw voor uw project?

Mail dan uw bericht met foto naar contact@corporatiebouw.nlGeef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to Top ↑

X