Nieuws

Published on mei 4th, 2022 | by info@corporatiebouw.nl

0

De toekomst kleurt groen tijdens VSK

The Future is Green! Zo luidt het credo van DUCO Ventilation & Sun Control. Een comfortabel, gezond én vooral groener binnenklimaat. De ventilatiefabrikant is straks aanwezig tijdens VSK en pakt op de beurs uit met energetische ventilatieoplossingen voor nieuwbouw én renovatie. Binnen systeem C innoveert DUCO met een gloednieuwe afvoerbox, specifiek op maat van de renovatiemarkt. Met de lancering van maar liefst vier nieuwe toestellen zet DUCO bovendien een stap vooruit in de evolutie van WTW-units. 

Het beste van twee werelden

DUCO trekt met een volledig gamma ventilatie-units voor systeem C en D naar VSK. De Belgische fabrikant is uitgegroeid tot absolute expert in de ventilatiebranche. Of het nu om een villa, rijtjeswoning of appartementencomplex gaat, de systemen van DUCO zorgen automatisch, geruisloos en zonder dat je het doorhebt, voor precies dat perfecte binnenklimaat in huis.

Innoveren binnen systeem C

Binnen systeem C innoveert DUCO met de gloednieuwe DucoBox Reno, specifiek op maat van de renovatiemarkt. Deze gloednieuwe afvoerbox is ontwikkeld om een bestaand systeem super snel uit te wisselen naar een hoogwaardig vraaggestuurd systeem. Hierdoor helpt DUCO de markt om de bestaande woningvoorraad veel sneller te voorzien van upgrades dan wat op vandaag mogelijk is. De DucoBox Reno biedt de mogelijkheid om een verouderd ventilatiesysteem 20% sneller uit te wisselen dan bestaande oplossingen. 

Innoveren binnen systeem D

De gebouwschil moet sinds de komst van BENG op orde zijn. En dat betekent: goede isolatie en uitstekende kierdichting. Om in een nieuwbouw te allen tijde van een gezond binnenklimaat te genieten, biedt de installatie van een WTW-unit een oplossing. Tijdens VSK introduceert DUCO de gloednieuwe balansventilatietoestellen DucoBox Energy Comfort 400 en Comfort Plus 350/450/550. De nieuwste generatie WTW-toestellen biedt antwoord op de groeiende vraag naar doortastende ventilatiesystemen voor strenge BENG-normen, lage energiegebouwen en de strengere installatie-eisen voor ventilatiesystemen. Het hoge thermische rendement en het lage opgenomen vermogen van de toestellen zijn het resultaat van een uitgekiend ontwerp.

Interactieve workshop

Een korte workshop laat de bezoekers op een interactieve manier kennis maken met de ventilatiesystemen van DUCO. Een bezoek aan de stand meer dan waard!

Kom en ontdek het gamma van DUCO tijdens VSK van 17 mei t.e.m. 20 mei in hal 8 van de Jaarbeurs. 

www.duco.eu


Wilt u hier een bericht plaatsen over een project van uw corporatie? Of wilt u aandacht in ons vakblad Corporatiebouw voor uw project?

Mail dan uw bericht met foto naar contact@corporatiebouw.nlGeef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to Top ↑

X