Nieuws

Published on februari 14th, 2022 | by info@corporatiebouw.nl

0

Corporatie WSN levert 11 gasloze levensloopwoningen op in Doornsteeg, Nijkerk

De laatste huurders van de 11 levensloopwoningen in deelproject De Stegen in Doornsteeg, ontvingen vandaag de sleutels.  De sociale huurwoningen zijn gasloos, zeer energiezuinig en hebben twee woonlagen, 3 slaapkamers, een eigen tuin en een berging. Deze woningen zijn onderdeel van het nieuwbouwproject ‘De Stegen van Nijkerk’, zijn gebouwd door Van de Kolk uit Garderen en BKO BV is de projectontwikkelaar.  

Terug naar onze roots 
Cor en Yvonne nemen met een grote glimlach de sleutels in ontvangst. Cor: “We hebben 11 jaar ingeschreven gestaan. Het is het wachten meer dan waard geweest. We zijn enorm blij met deze gloednieuwe levensloopwoning. Op onze leeftijd is een slaapkamer op de begane grond heel fijn. Einde van deze maand hopen we te verhuizen. Na 11 jaar keren we dan terug naar onze roots. Mijn voorouders deden in 1636 een aanbetaling voor het weeshuis in Nijkerk. Dat is toch wel bijzonder.”  

Nog 29 woningen erbij 
In ‘De Stegen van Nijkerk’ levert WSN later dit jaar ook nog 18-rug-aan-rug woningen en 11 eengezinswoningen op.
Met de bouw van deze woningen helpen we weer een aantal woningzoekenden aan een huis en stimuleren we de doorstroming. Toch is dit lang niet voldoende om de crisis op de Nijkerkse woningmarkt aan te pakken. De vraag naar sociale huurwoningen is nog altijd veel groter dan het aanbod. Daarom blijft WSN zich inzetten voor de bouw van goede en betaalbare woningen in een prettige buurt.

https://www.wsn.nl/


Wilt u hier een bericht plaatsen over een project van uw corporatie? Of wilt u aandacht in ons vakblad Corporatiebouw voor uw project?

Mail dan uw bericht met foto naar contact@corporatiebouw.nlGeef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to Top ↑

X