Nieuws eerste huurders ontvingen sleutels van appartement in Het Fortuyn

Published on april 8th, 2024 | by info@corporatiebouw.nl

0

Huissleutels voor huurders Het Fortuyn

Blije gezichten in Voorschoten vorige week. De eerste huurders ontvingen de huissleutels van hun gloednieuwe appartement in Het Fortuyn uit handen van de verhuurmakelaar van corporatie De Sleutels.

Het Fortuyn is een nieuwbouwwijk in Voorschoten met een mix aan woningen en appartementen, zowel koop als huur, sociaal als vrije sector. De Sleutels heeft 33 (2- en 3-kamer) appartementen in Het Fortuyn. De energielabel A appartementen zijn gasloos, voorzien van een warmtepomp en een warmte terugwin installatie.

Grotere voorraad

De Sleutels realiseert met dit project 2 ambities in één klap: een goed thuis bieden in een prettige wijk én sociale huurwoningen toevoegen aan de regionale woningvoorraad. De focus van De Sleutels ligt op het bieden van goede woningen in aantrekkelijke wijken. Duurzaamheid is daarbij een belangrijk onderdeel.

Lees ook: in 2022 kocht corporatie De Sleutels 33 appartementen in ’t Fortuyn.

In de regio Leiden is een tekort aan huurwoningen. De Sleutels werkt daarom aan het vergroten van de sociale woningvoorraad. En wij zetten ons in voor evenwichtige woonkansen voor huurders en woningzoekenden. Daarbij werken we actief samen met huurders en partners en in de Leidse regio nu en de toekomst.

https://www.desleutels.nl/over-ons/nieuws-publicaties/nieuwsoverzicht/nieuwsbericht/huissleutels-voor-huurders-het-fortuyn


Wilt u hier een bericht plaatsen over een project van uw corporatie? Of wilt u aandacht in ons vakblad Corporatiebouw voor uw project?

Mail dan uw bericht met foto naar contact@corporatiebouw.nlGeef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to Top ↑

X