Nieuws

Published on juni 17th, 2020 | by info@corporatiebouw.nl

0

Energiezuinig en comfortabel: corporatie Mooiland levert 16 woningen op in Boxmeer

Altijd een bijzonder moment voor bewoners en voor Mooiland: de oplevering van nieuwbouwwoningen. Deze week ontvingen de eerste bewoners van nieuwbouwproject Hofstede Elderom (fase 5 en 6 Hohenzollern/Bergh) de sleutel van hun gasloze, energiezuinige en comfortabele huurwoning. De nieuwbouwwoningen zijn zeer goed geïsoleerd en zijn voorzien van zonnepanelen. Er is daardoor weinig energie nodig om de woning op te warmen én het zorgt voor een erg lage energierekening. 

Woonbuurt Hofstede Elderom 

In het noordelijke deel van Boxmeer heeft Mooiland met de bouw van 16 energiezuinige huurwoningen fase 5 en 6 gerealiseerd van woonbuurt Hofstede Elderom. Hiermee sluit Mooiland de een na laatste fase van deze grootse nieuwbouwwijk af.
Nieuwe bewoner mevrouw Makarewicz: “Samen met mijn zoontje ga ik hier wonen. Ik ben heel erg blij met deze nieuwbouwwoning en met deze wijk. Alles zit dichtbij, zoals de supermarkt en het ziekenhuis. Echt fantastisch!”

Energiezuinig en duurzaam

Mariella van der Steen, projectontwikkelaar Mooiland: “Met deze nieuwbouw leveren we ook een bijdrage aan onze ambitie om een energiezuinige en duurzame woningvoorraad te realiseren. De 16 gelijkvloerse woningen in Boxmeer hebben geen gasaansluiting, zijn zeer goed geïsoleerd en samen met de zonnepanelen zorgt dit voor een zeer lage energierekening. Wij wensen de nieuwe bewoners veel woonplezier.” 

Klik hier voor meer informatie


Wilt u hier een bericht plaatsen over een project van uw corporatie? Of wilt u aandacht in ons vakblad Corporatiebouw voor uw project?

Mail dan uw bericht met foto naar contact@corporatiebouw.nlGeef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to Top ↑

X