Nieuws hoogste punt bereikt in bouw van De Vrijheid

Published on mei 17th, 2024 | by info@corporatiebouw.nl

0

Nieuwe mijlpaal De Vrijheid in Bajeskwartier Amsterdam

Na een bouwtijd van iets meer dan 1,5 jaar is het hoogste punt bereikt in de bouw van De Vrijheid in het Bajeskwartier in Amsterdam. De Vrijheid wordt in het centrumcluster van de stadswijk Bajeskwartier gerealiseerd en biedt straks plaats aan 140 sociale huurwoningen voor huurders van de Alliantie.

Tradities

“Het hoogste punt is een belangrijke traditie binnen de bouw”, vertelt Martin Beukeboom, directeur bij Trebbe. “Het hoogste punt, vandaag hier ons hoogtepunt, is het moment dat we onze bouwplaats medewerkers bedanken voor al het werk dat zij al verzet hebben. Want door hun harde werk in weer en wind, kunnen ook hier straks weer 140 huishoudens een duurzaam en betaalbaar thuis betrekken. Ook kijken we samen vooruit naar de volgende mijlpaal; de oplevering.”

De liftplaat die het hoogste punt markeert, werd voorzien van een vlag onder toeziend oog van de bouwplaatsmedewerkers geplaatst. Daarna was het, volgens goed gebruik, tijd voor een snack.

Lees ook: vorig jaar rondde de Alliantie de duurzame renovatie van complex Klarenburg af.

Gevangenisterrein

Op de plek waar vroeger de Bijlmer Bajes gevestigd was, verrijst Bajeskwartier. Dit wordt een levendige groene stadswijk waar iedereen welkom is. De Vrijheid is één van de appartementencomplexen in deze nieuwe stadswijk en het eerste gebouw van het centrumcluster dat nu in aanbouw is.

De Vrijheid telt veertien verdiepingen en biedt plaats aan 140 sociale huurappartementen van circa 48 m2, 70 m2 en 80 m2. Door de variatie in type appartementen biedt De Vrijheid passende en fijne woningen aan iedereen.

https://www.de-alliantie.nl/over-de-alliantie/nieuws-en-publicaties/nieuws/de-vrijheid-hoogste-punt


Wilt u hier een bericht plaatsen over een project van uw corporatie? Of wilt u aandacht in ons vakblad Corporatiebouw voor uw project?

Mail dan uw bericht met foto naar contact@corporatiebouw.nlGeef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to Top ↑

X