Nieuws appartementengebouw Heendijck bereikt hoogste punt

Published on januari 31st, 2024 | by info@corporatiebouw.nl

0

Hoogste punt Heendijck in Heenweg

De bouw van het appartementengebouw Heendijck in Heenweg heeft een mijlpaal bereikt met het hoogste punt. Dit heugelijke moment werd gevierd met het bouwteam van Weboma, dat werd getrakteerd op een lunch. Het project bestaat uit 34 sociale huurappartementen en draagt bij aan de realisatie van hoogwaardige en betaalbare woningen in de regio.

De woningen zijn ontworpen met oog voor comfort en duurzaamheid, waardoor ze voldoen aan de behoeften van de toekomstige bewoners. Het appartementengebouw heeft drie verdiepingen, de appartementen hebben een woonkamer met open keuken, één of twee slaapkamers en een interne berging. Er zijn diverse types met een oppervlakte van circa 50 m2 tot 70 m2. Op de begane grond is een gemeenschappelijke fietsenberging en een ruimte voor scootmobielen met oplaadpunt. De parkeerplaatsen liggen aan de voor- en zijkant van het gebouw.

Een uitdaging

Wilfried Stribos, directeur-bestuurder bij Arcade, benadrukt het belang van dit project in het kader van betaalbare woningen en het aanpakken van het woningtekort: “Het bereiken van het hoogste punt van het project Heendijck is niet alleen een mijlpaal voor ons bouwteam, maar ook voor de vele woningzoekenden. In een tijd waarin het tekort aan betaalbare woningen een uitdaging vormt, is bouwen noodzakelijk. Woningen die niet alleen duurzaam, modern en comfortabel zijn, maar ook betaalbaar! Ik kijk uit naar de voltooiing van het project en het verwelkomen van de nieuwe bewoners.”

Lees ook: afgelopen november bereikte Arcade het hoogste punt van de nieuwbouw in De Lier.

Even geduld

Arcade en Weboma verwachten de woningen in het vierde kwartaal van dit jaar op te kunnen leveren. Enkele weken voor oplevering worden de woningen aangeboden op Woonnet Haaglanden. Om te kunnen reageren op een woning moet iemand ingeschreven staan bij Woonnet Haaglanden.

https://www.arcadewonen.nl/over-ons/nieuws/nieuwsbericht/hoogste-punt-bereikt-bij-project-heendijck-in-heenweg


Wilt u hier een bericht plaatsen over een project van uw corporatie? Of wilt u aandacht in ons vakblad Corporatiebouw voor uw project?

Mail dan uw bericht met foto naar contact@corporatiebouw.nlGeef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to Top ↑

X