Nieuws

Published on januari 28th, 2022 | by info@corporatiebouw.nl

0

Corporatie LEKSTEDEwonen bouwt 24 huurappartementen Hoef en Haag

In de wijk ‘Het Dorpshart’ (Fase 4) van Hoef en Haag bouwt LEKSTEDEwonen 24 huurapartementen. Het appartementengebouw komt aan de Dijkstraat en is genaamd ‘De Rozentuin’. In Hoef en Haag worden komende jaren circa 1.800 woningen gebouwd. Inmiddels zijn er in het nieuwe dorp aan de Lek al bijna 900 huur- en koopwoningen gerealiseerd. 

Wonen in de Rozentuin

Het nieuwe appartementengebouw wordt gerealiseerd aan één van de belangrijke aders richting de Lekdijk en is een rustpunt in Het Dorpshart. Het gebouw grenst straks aan de rozentuin, waaraan het zijn naam ontleend. Nabijgelegen is de Brink waar voorzieningen komen zoals een school, supermarkt en de kleinere dagwinkels. 

Het ontwerp van ‘De Rozentuin’ is van de hand van SVP en de architectuur is geïnspireerd op de statige landhuizen en herenhuizen van weleer. Het hoogste deel van het gebouw bestaat uit drie woonlagen met een kap. Het gebouw biedt plaats aan 24 appartementen, namelijk verschillende twee- en driekamerappartementen. De woonoppervlakten variëren tussen de 62 en 72 m2 en alle appartementen zijn voorzien van een tuin, balkon of loggia. De appartementen zijn geschikt voor iedereen (1 t/m 3 personen).

Start bouw en start verhuur

Begin december 2021 is Trebbe gestart met de bouw. Naar verwachting worden de appartementen eind 2022 opgeleverd aan de nieuwe bewoners.
Op 24 januari 2022 start LEKSTEDEwonen met de verhuur van De Rozentuin. Alle verhuurinformatie kunt u downloaden, zoals de verhuurbrochure, plattegronden, huurprijzen en toewijzingsvoorwaarden. Zie brochures.

Gerelateerd nieuws

21 – 01 – 2022 : Start verhuur De Rozentuin
10 – 12 – 2021 : Start bouw De Rozentuin
13 – 09 – 2021 : Realisatie 24 huurappartementen in Hoef en Haag

https://www.lekstedewonen.nl/projecten/details/de-rozentuin


Wilt u hier een bericht plaatsen over een project van uw corporatie? Of wilt u aandacht in ons vakblad Corporatiebouw voor uw project?

Mail dan uw bericht met foto naar contact@corporatiebouw.nlGeef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to Top ↑

X