Nieuws

Published on oktober 25th, 2021 | by info@corporatiebouw.nl

0

Corporatie Mooiland start bouw 39 huurwoningen in Mill

Mooiland bouwt in het centrum van Mill 39 sociale huurwoningen. Op de hoek van Oranjeboomstraat, Hoogstraat en Bernhardstraat liggen twee terreinen Vlaar en Woonhof.  In de Bernhardstraat ligt het derde te bebouwen terrein. Op Vlaar bouwen we tien appartementen, op Woonhof drieëntwintig appartementen en vier nultredenwoningen en aan de Bernhardstraat komen twee nultredenwoningen.  Deze week ondertekenden Vincent Hendriks, directeur van Hendriks Bouw en Ontwikkeling en Bart Kivits, directeur Vastgoed, een overeenkomst voor de bouw van het project Woonhof, Vlaar en Bernhardstraat. Naar verwachting ontvangen de nieuwe bewoners de sleutel medio oktober 2022. 

Hendriks Bouwbedrijf Oss gaat in opdracht van Mooiland de 39 sociale huurwoningen bouwen. De realisatie van deze woningen is het slotstuk van de ontwikkeling van het Centrumplan Mill. De appartementengebouwen van Woonhof en Vlaar vormen de “poort” tot het centrum van Mill. De woningen komen te liggen aan een parkachtige omgeving met diverse voorzieningen dichtbij. Op het achtergelegen terrein van Woonhof komt een openbare parkeervoorziening. De appartementen zijn driekamerappartementen met een wintertuin, inpandige berging en een gezamenlijke fietsenberging.

Duurzaam wonen

Alle woningen worden BENG (Bijna Energie Neutraal Gebouw) gebouwd en zijn zeer goed geïsoleerd. Daarnaast zijn de woningen gasloos en zorgt een bodemwarmtepomp voor verwarming èn koeling van de woning. De woningen zijn voor alle leeftijden geschikt. Bart Kivits: “Met trots rondt Mooiland het Centrumplan Mill af door op deze mooie plek goede, duurzame en energiezuinige woningen te bouwen voor onze doelgroep”.

Verhuur woningen

Reageren op een van de woningen is nu nog niet mogelijk. We verwachten dat de woningen eind 2021 te huur worden aangeboden op www.mijnwoningzoeken.nl. Meer informatie over dit project leest u op www.Mooiland.nl/nieuwbouw. Geïnteresseerden kunnen hier ook een interesseformulier invullen. Zij worden dan op de hoogte gehouden als de verhuur start.

https://www.mooiland.nl/


Wilt u hier een bericht plaatsen over een project van uw corporatie? Of wilt u aandacht in ons vakblad Corporatiebouw voor uw project?

Mail dan uw bericht met foto naar contact@corporatiebouw.nlGeef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to Top ↑

X