Nieuws

Published on april 14th, 2021 | by info@corporatiebouw.nl

0

Klussen aan kluswoningen corporatie Elan Wonen

De ToekomstGroep gaat aan de slag met de woningen in de Alberdingk Thijmstraat 1 t/m 35 in Haarlem. Op dinsdag 30 maart tekenden zij en Elan Wonen samen de aannemersovereenkomst. De woningen worden casco opgeleverd en daarna gaan ze in de verkoop als ‘kluswoningen’.

Hard aan de slag

De komende maanden voert de ToekomstGroep de volgende werkzaamheden uit:

  • Uitbouw van 3.35 meter met daarbovenop een dakterras.
  • Nieuwe deuren, kozijnen en ramen.
  • Nieuwe dakkapel.
  • Nieuwe meterkast voorzien van elektra en wateraansluiting.

Eigen smaak

De 17 woningen worden als casco woningen opgeleverd. De koper bouwt zelf de woning af. De woningen zijn aan de buitenzijde volledig gerenoveerd en hebben een nieuwe fundering. Van binnen dienen ze geheel naar eigen smaak en inzicht te worden afgebouwd door de kopers.

Planning

De verwachting is dat de woningen in augustus worden verkocht. Interesse? Houd onze website goed in de gaten, want daar wordt vermeld wanneer de verkoop gaat beginnen.

Karakteristieke Amsterdamsebuurt

Deze woningen liggen in de karakteristieke, vooroorlogse Amsterdamsebuurt. Je woont er net buiten het centrum, maar dichtbij genoeg om van alle gezelligheid en voorzieningen van de binnenstad te kunnen genieten.

Klik hier voor meer informatie


Wilt u hier een bericht plaatsen over een project van uw corporatie? Of wilt u aandacht in ons vakblad Corporatiebouw voor uw project?

Mail dan uw bericht met foto naar contact@corporatiebouw.nlGeef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to Top ↑

X