Nieuws

Published on augustus 3rd, 2022 | by info@corporatiebouw.nl

0

Corporatie Mooiland start bouw 14 appartementen Kooikersweg ‘s-Hertogenbosch 

We zijn gestart met de bouw van 14 sociale huurappartementen op de Kooikersweg in ’s-Hertogenbosch. De appartementen zijn onderdeel van het bouwplan wat Van Grunsven uit Erp heeft ontwikkeld en nu ook bouwt. Op de begane grond van het nieuwe appartementencomplex komt een supermarkt, cafetaria en één of twee winkels. Op de eerste en tweede verdieping daarboven komen zeven energiezuinige en gasloze sociale huurappartementen. Beide verdiepingen hebben ook ieder drie vrije sector huurappartementen die verhuurd worden via Van Grunsven net zoals de winkelpanden op de begane grond.

Duurzaam en comfortabel

De appartementen zijn extra goed geïsoleerd en zijn gasloos. De warmte in ieder appartement wordt opgewekt met een warmtepomp, die de woning ook kan koelen. Zij hebben een ruime woonkamer met open keuken, twee slaapkamers, apart toilet, badkamer, een loggia (inpandig balkon) en een berging op de begane grond. Het dak van de supermarkt krijgt een groen dak. Een groen dak werkt als buffer bij hevige regenval, waardoor het rioolsysteem minder wordt belast. Het bevordert ook de biodiversiteit en ziet er mooi groen uit.

Van Grunsven is al gestart met de bouw van het winkel/ wooncomplex. Bram Verheijen, projectontwikkelaar Mooiland: “We zijn blij dat we in ’s-Hertogenbosch deze 14 appartementen kunnen afnemen van de Van Grunsven Groep. De appartementen zijn duurzaam en energiezuinig en voorzien van koeling; ideaal voor de zomerperiode!”   

Verhuur appartementen 

Reageren op deze nieuwbouwappartementen is nog niet mogelijk. We verwachen dat de appartementen in oktober/november te huur worden aangeboden op www.woonserviceregionaal.nl. Geïnteresseerden kunnen zich inschrijven als woningzoekende bij WoonService Regionaal. Meer informatie over dit project leest u op www.mooiland.nl/nieuwbouw. Geïnteresseerden kunnen hier ook een interesseformulier invullen en worden zo op de hoogte gehouden als de verhuur start.   

https://www.mooiland.nl/actueel/actueel-nieuws/nieuwsbericht/start-bouw-14-appartementen-kooikersweg-s-hertogenbosch


Wilt u hier een bericht plaatsen over een project van uw corporatie? Of wilt u aandacht in ons vakblad Corporatiebouw voor uw project?

Mail dan uw bericht met foto naar contact@corporatiebouw.nlGeef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to Top ↑

X