Nieuws

Published on december 11th, 2020 | by info@corporatiebouw.nl

0

Mecus en corporatie Vryleve tekenen voor laatste 22 woningen op Vierkenshof in Tolkamer

Op maandag 7 december 2020 sloten woonstichting Vryleve en Mecus Planontwikkeling b.v. een koopovereenkomst voor afname van bouwgrond Vierkenshof in Tolkamer. Zij gaan hiermee een samenwerking aan om op dit laatste stuk bouwgrond in de wijk in 2021 in totaal 22 woningen te realiseren.

Aansluiten grote woningbehoefte

Er is grote behoefte aan koop- en huurwoningen. Mecus sluit daarbij aan met de ontwikkeling van 10 vrije sector koopwoningen van het woningtype twee-onder-een-kap en vrijstaand aan de westzijde van het bouwperceel. Vryleve heeft aan de oostzijde van het bouwperceel 12 betaalbare modulaire huurwoningen voor kleine huishoudens in ontwikkeling.

Afstemming in ontwikkeling

Mecus en Vryleve trekken in de ontwikkeling samen op. De verschillende typen woningen worden goed op elkaar afgestemd in bijvoorbeeld steenkleur en erfafscheiding.

Definitieve plannen eerste kwartaal 2021

Partijen verwachten in het eerste kwartaal van 2021 de definitieve plannen te kunnen presenteren. De start verkoop wordt verwacht in april 2021. De woningen zullen worden verkocht door Gaba Makelaardij in Zevenaar. Vryleve start met verhuur van de woningen als de realisatiedata bekend zijn.

Klik hier voor meer informatie


Wilt u hier een bericht plaatsen over een project van uw corporatie? Of wilt u aandacht in ons vakblad Corporatiebouw voor uw project?

Mail dan uw bericht met foto naar contact@corporatiebouw.nlGeef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to Top ↑

X