Nieuws

Published on september 5th, 2022 | by info@corporatiebouw.nl

0

Corporatie Woonpalet levert mix aan  woningen op in Zeewolde

Stuivend zand en bouwvakkers die nog volop aan het werk zijn, maar ook wapperende vlaggen en vers uitgereikte sleutels. Op dinsdag 30 augustus zijn de eerste van in totaal 31 sociale huurwoningen op Eilandenrijk opgeleverd.

Verschillende type woningen


Woonpalet levert met dit project weer een mix aan woningen op. Zo bouwt Woonpalet aan gevarieerde wijken. Grote, markante hoekwoningen met vijf slaapkamers, mooie rijwoningen met drie slaapkamers en de bijzondere XS-woningen. Met de XS-woningen heeft Woonpalet een nieuw product toegevoegd aan haar woningportefeuille. De woningen zijn slechts 360 cm breed, en dankzij de slimme indeling heel volwaardig met twee slaapkamers en een bergzolder.
Vier van de acht XS-woningen zet Woonpalet in als pauzewoning. Dit naar aanleiding van een verzoek van de gemeente Zeewolde om huisvesting voor spoedzoekers. De doelgroep van de pauzewoning bestaat uit mensen die geen vaste woonplek hebben, niet bij machte zijn dat te verkrijgen en van wie verwacht kan worden dat ze dat binnen twee jaar wel lukt. Het gaat om een pilot die maximaal vijf jaar loopt en jaarlijks geëvalueerd wordt door Gemeente, MDF en Woonpalet. De vier pauzewoningen zijn (net als alle andere woningen) inmiddels toegewezen.

https://www.woonpalet.net/News/2148/


Wilt u hier een bericht plaatsen over een project van uw corporatie? Of wilt u aandacht in ons vakblad Corporatiebouw voor uw project?

Mail dan uw bericht met foto naar contact@corporatiebouw.nlGeef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to Top ↑

X