Nieuws

Published on maart 1st, 2022 | by info@corporatiebouw.nl

0

Corporatie Mooiland reikt sleutels uit aan bewoners 15 nieuwbouwappartementen Lith 

Deze week overhandigden we de sleutels aan de nieuwe bewoners van de 15 sociale nieuwbouwappartementen. Altijd een speciaal moment! Het appartementencomplex ligt in het hart van het centrum van Lith en heeft drie bouwlagen aan de Pastoor van Hapertstraat en twee bouwlagen aan het wandelpad Schuurkerkpad. Van der Heijden Bouw en ontwikkeling heeft het appartementencomplex gerealiseerd.

Mooi duurzaam

Het appartementencomplex wordt gebouwd volgens het concept Bijna Energie Neutraal Gebouwde (BENG). BENG betekent dat woningen maximaal zijn geïsoleerd. Voor de berging van het hemelwater passen we een sedumdak toe. Naast dat dit heel praktisch is, is het ook een mooie groene toevoeging aan het gebouw. Mariella van der Steen, projectontwikkelaar Mooiland: “De driekamer huurappartementen zijn gasloos, hebben zonnepanelen en een bodemwarmtepomp die zorgt voor verwarming èn koeling van de appartementen. Het appartementencomplex levert een mooie bijdrage aan de volkshuisvestelijke opgave. We wensen de nieuwe bewoners veel woonplezier.”

https://www.mooiland.nl/actueel/actueel-nieuws/nieuwsbericht/bewoners-15-nieuwbouwappartementen-lith-ontvangen-sleutels


Wilt u hier een bericht plaatsen over een project van uw corporatie? Of wilt u aandacht in ons vakblad Corporatiebouw voor uw project?

Mail dan uw bericht met foto naar contact@corporatiebouw.nlGeef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to Top ↑

X