Nieuws

Published on januari 31st, 2019 | by info@corporatiebouw.nl

0

Oud ventilatiesysteem vervangen? Duco biedt dé oplossing

Is uw woningbestand nog uitgerust met verouderde, energieverslindende ventilatiesystemen? Dan is het tijd deze te vervangen door kwalitatieve, slimme en energiezuinige systemen die de bewoners voorzien van een gezond en comfortabel binnenklimaat. Maar hoe beginnen we daaraan in deze steeds complexer wordende ventilatiesector? Normen en wetgeving zijn in constante evolutie. 

Vanaf 2020 zijn de BENG-eisen van kracht, waarbij er veel aandacht is voor oververhitting, doorgedreven isolatie en nauwgezette luchtdichtheid. Dat maakt het er voor u als professional niet makkelijker op binnen een bouwproject. Ook binnen de ventilatiewereld moeten er heel wat inspanningen geleverd worden om de juiste oplossingen te vinden om een optimaal binnenklimaat te creëren.

Met het Duco Reno Garantieplan biedt Duco, fabrikant met jarenlange ervaring en expertise op het gebied van ventilatie, hiervoor een future proof totaaloplossing voor vervanging van oude ventilatiesystemen in renovatie- en vervangingsprojecten, gesteund op drie pijlers.

100 % ONTZORGING
Uw Duco-adviseur zorgt voor projectbegeleiding van begin tot einde van het renovatieproject. Van kiezen van het ventilatiesysteem, contact houden met opdrachtgevers en uitvoerders, informeren en voorlichten van de bewoners tot opstellen van contracten… Met het Duco Reno Garantieplan bent u ontdaan van al uw zorgen!

KWALITEIT
Duco’s vraaggestuurde natuurlijke ventilatiesystemen hebben hun kwaliteit al jarenlang bewezen. Dankzij de kwaliteitsborging wordt bovendien toegezien op een BRL 8010 gecertificeerde ventilatiekeuring die aan alle normen voldoet, alsook een correcte uitvoering van het onderhoudsplan. Hierdoor wordt een goed werkend ventilatiesysteem voor minstens 15 jaar gegarandeerd.

TRANSPARANTIE
De vastgestelde manier van werken, het naleven van voorwaarden, de uniformiteit in de dienstverlening in combinatie met de controlesystemen verhogen de kwaliteit aanzienlijk. Daarnaast zorgen die zaken voor duidelijkheid voor alle betrokkenen.

VRAAGGESTUURDE NATUURLIJKE VENTILATIE
Het recht op een gezond binnenklimaat is geen privilege, maar een basisrecht van de bewoners. Toepassing van verschillende types vocht- en/of CO2  sensoren en intelligente vraaggestuurde ventilatieboxen (DucoBox Silent of de DucoBox Silent Connect) verwezenlijken een gezond binnenklimaat. Duco wil samen met de opdrachtgever zijn steentje bijdragen aan zeer energiezuinig, gezond, duurzaam en vooral comfortabel wonen. Het Duco Reno Garantieplan is van toepassing op projecten van woningcorporaties, VVE’s, gemeentes en andere partijen met eigen huurwoningbestand.

Duco spreekt duidelijke taal met haar innovatieve totaaloplossingen waarvan u ongetwijfeld de vruchten zult plukken. Ontdek alles tijdens BouwBeurs van 4 t.e.m. 8 februari. Het Duco team heet u van harte welkom in hal 8, stand E72.
Registreer u
hier gratis.

 


Wilt u hier een bericht plaatsen over een project van uw corporatie? Of wilt u aandacht in ons vakblad Corporatiebouw voor uw project?

Mail dan uw bericht met foto naar contact@corporatiebouw.nlGeef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to Top ↑

X