Nieuws

Published on maart 25th, 2022 | by info@corporatiebouw.nl

0

Corporatie LEKSTEDEwonen start verhuur appartementen Oude Haven Odijk 

Donderdag 24 maart startte de verhuur van de zes sociale appartementen aan de Oude Haven in Odijk. De comfortabele driekamerappartementen hebben huurprijzen vanaf € 633,- per maand. Bij toewijzing krijgen jongeren, 65-plussers en lokaal woningzoekenden voorrang op een aantal appartementen. Reageren kan tot en met maandag 4 april en alle verhuurinformatie is nu te downloaden.

Oude Haven Odijk

Op diverse plaatsen binnen de gemeente wordt er gebouwd en zijn er projecten in voorbereiding. In februari is aannemer HSB Bouw begonnen op de hoek van de Singel en de Oude Haven. Er komen 15 koopwoningen en 6 huurappartementen in een karakteristieke jaren ’30 stijl. LEKSTEDEwonen realiseert de zes huurappartementen in een gebouw van drie woonlagen. Het gebouw past naadloos in de dorpse schaal.

Er komen drie verschillende appartementen (typen), namelijk twee appartementen per woonlaag met woonoppervlakten van 68 tot en met 82 m2. De appartementen hebben een terras of balkon en zijn bestemd voor maximaal drie personen: van jongeren tot en met 65-plussers. De huurprijzen liggen tussen € 633,- en € 740,- per maand (exclusief servicekosten). Naar verwachting worden de appartementen begin 2023 opgeleverd aan de nieuwe bewoners.

Voorrangsregelingen

Bianca Slakhorst (Verhuurmedewerker): “Het aantal reacties zal ook deze keer vast groot zijn. De gemeente Bunnik en lekstedewonen willen verschillende groepen woningzoekenden meer kansen bieden. Daarom maken wij gebruik van voorrangsregelingen bij het toewijzen van een aantal appartementen. Bijvoorbeeld voor jongeren tot en met 29 jaar, zodat zij meer kans maken op hun eerste huis. En voorrang voor 65-plussers en ‘lokaal woningzoekenden’ om zo ook de doorstroming op de woningmarkt te bevorderen. Lokaal woningzoekenden zijn inwoners van Bunnik, Odijk en Werkhoven. Kandidaten die aan de voorrangsregeling(en) voldoen, krijgen dus voorrang op de overige woningzoekenden.”

https://www.lekstedewonen.nl/over-ons/actueel/laatste-nieuws/nieuwsbericht/start-verhuur-appartementen-oude-haven-odijk


Wilt u hier een bericht plaatsen over een project van uw corporatie? Of wilt u aandacht in ons vakblad Corporatiebouw voor uw project?

Mail dan uw bericht met foto naar contact@corporatiebouw.nlGeef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to Top ↑

X