Nieuws

Published on mei 15th, 2024 | by info@corporatiebouw.nl

0

Akkoord over Kappa en Omega

Woningcorporatie De Sleutels, Green Real Estate en Stichting Jakas hebben met bouwbedrijf Heembouw een realisatieovereenkomst getekend voor de bouw van 275 appartementen in de Lammenschansdriehoek: Kappa en Omega.

Het Leidse De Sleutels voegt daarmee 119 duurzame huurwoningen toe aan de stad Leiden. Goed voor de woningzoekenden, en goed voor het klimaat. Heembouw start met de bouwwerkzaamheden in het 2e kwartaal van dit jaar. De nieuwbouw wordt naar verwachting opgeleverd in 2027.

Kappa en Omega is een nieuwbouwproject met een mix van 275 sociale huurwoningen, middenhuur, vrije sector huurwoningen en koopwoningen. Het project ligt in de nieuwe wijk in de Lammenschansdriehoek en bestaat uit 2 verbonden gebouwen, Kappa en Omega. De Sleutels ontwikkelt dit project samen met Green Real Estate en Stichting Jakas. Bouwbedrijf Heembouw realiseert het.

Lees ook: in 2022 vernieuwde De Sleutels zo’n 600 woningen.

In het gebouw Kappa bevinden zich straks onze 119 huurappartementen:  87 sociale huurwoningen en 32 middenhuur woningen. Deze hebben 2 kamers en zijn geschikt voor 1- à 2-persoonshuishoudens.

De appartementen zijn duurzaam en gasloos. Er is een gezamenlijke parkeergarage en een groene gedeelde binnentuin met een dynamisch waterbergingsysteem. Op de begane grond aan de Lammenschansweg, tussen de entrees naar de woningen, is bijna 1.250 m2 beschikbaar voor de huisvesting van commerciële functies.

https://www.desleutels.nl/over-ons/nieuws-publicaties/nieuwsoverzicht/nieuwsbericht/nieuwbouw-in-de-lammenschansdriehoek-1


Wilt u hier een bericht plaatsen over een project van uw corporatie? Of wilt u aandacht in ons vakblad Corporatiebouw voor uw project?

Mail dan uw bericht met foto naar contact@corporatiebouw.nlGeef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to Top ↑

X