Nieuws Rijnhart Wonen en Lievers B.V. tekenden samenwerkingsovereenkomst

Published on oktober 3rd, 2023 | by info@corporatiebouw.nl

0

Rijnhart Wonen en Lievers B.V. slaan de handen ineen voor verwarmingsonderhoud in Leiderdorp

Rijnhart Wonen en Lievers B.V. tekenden 26 september een samenwerkingsovereenkomst. Vanaf 1 oktober neemt Lievers B.V. in Leiderdorp de zorg voor het verwarmingsonderhoud op zich.

Met de ondertekening gaan de partijen een samenwerking aan voor minimaal 3 jaar. Dit is het resultaat van een gezamenlijk inkooptraject binnen Holland Rijnland Wonen (HRW).

In april startte Rijnhart Wonen met het vervangen van sociale huurappartementen.

Chrétien Mommers, directeur-bestuurder bij Rijnhart Wonen, is enthousiast over de nieuwe stap: “Na een zorgvuldige selectie met andere corporaties in de regio Holland Rijnland hebben we voor Lievers gekozen. Wij zijn erg blij met deze nieuwe partner, en kijken uit naar een goede samenwerking.”

Rens Buik, directeur van Lievers B.V. deelt het enthousiasme. “Als regionaal familiebedrijf staan we 24 uur per dag klaar voor onze klanten, zodat we niemand in de kou laten staan. Wij zijn er klaar voor om het comfort in de woningen van Rijnhart Wonen te verhogen en huurders een warm thuis te bieden. Als gedreven organisatie zetten we ons in om onze dienstverlening en die van onze partners te blijven vernieuwen en verbeteren.  We kijken ernaar uit om dit samen met Rijnhart Wonen te mogen doen.”

Foto: BuroJP

https://www.rijnhartwonen.nl/over-ons/nieuwsberichten/rijnhart-wonen-en-lievers-b-v-slaan-de-handen-ineen-voor-verwarmingsonderhoud-in-leiderdorp/


Wilt u hier een bericht plaatsen over een project van uw corporatie? Of wilt u aandacht in ons vakblad Corporatiebouw voor uw project?

Mail dan uw bericht met foto naar contact@corporatiebouw.nlGeef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to Top ↑

X