Nieuws

Published on december 30th, 2020 | by info@corporatiebouw.nl

0

Staedion Vastgoed Holding verkoopt 60 eenheden aan Administratiekantoor Du Chatenier

Staedion Vastgoed Holding heeft een portefeuille met 60 eenheden bestaande uit 45 woningen en 15 bedrijfs-, winkel- en opslagruimten in Den Haag verkocht aan Administratiekantoor Du Chatenier. Capital Value begeleidde Staedion Vastgoed Holding bij de transactie. De juridische begeleiding was in handen van Core Notariaat.


De woningen en commerciële eenheden liggen verspreid over verschillende locaties in het centrum van Den Haag. Het betreffen karakteristieke panden, in bouwjaar variërend van 1800 tot 1940. De woningen hebben een oppervlakte van 44 tot 412 m², de overige eenheden hebben een oppervlakte van 36 tot 248 m².


Bregje de Looff, vastgoedadviseur woningcorporaties bij Capital Value: ‘Binnenstedelijke portefeuilles zoals deze komen niet vaak op de markt. De combinatie van de portefeuille met een open en transparant verkoopproces zorgde voor grote interesse bij diverse beleggers. We zijn blij dat we voor Staedion een koper hebben gevonden die goed bekend staat in de buurt.’


Niels van der Wal, assetmanager bij Staedion: ‘Staedion Vastgoed Holding is blij met de verkoop aan een belegger die onze strategie verder overneemt en uitvoert. Het beheer en onderhoud zijn daarbij belangrijke aandachtspunten. Ook na deze verkoop blijft Staedion uiteraard actief in dit
deel van de Haagse binnenstad, waar we ongeveer 3.300 woningen hebben.

Klik hier voor meer informatie


Wilt u hier een bericht plaatsen over een project van uw corporatie? Of wilt u aandacht in ons vakblad Corporatiebouw voor uw project?

Mail dan uw bericht met foto naar contact@corporatiebouw.nlGeef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to Top ↑

X