Nieuws

Published on november 4th, 2022 | by info@corporatiebouw.nl

0

Tiny Houses van corporatie Wonen Zuid op Area-M genomineerd voor de architectuurprijs 2022!

 Onze Tiny Houses op Area-M in Roermond maken kans op de architectuurprijs voor ‘het  mooiste en meest unieke gebouw met metalen aspecten van 2022’. 

Bijzondere woningen 
De Tiny Houses hebben een opvallende look door de strakke, industriële architectuur. Bovendien zorgt de stalen gevel- en dakbekleding zorgt voor een verrassende, eigen identiteit binnen de wijk. 

Wonen met minder spullen
Extra speciaal is dat de plattegrond van de woningen volledig is afgestemd op de specifieke woonwensen van de bewoners. De bewoners kozen daarbij bewust voor een woonconcept met minder spullen. Het resultaat is een loftachtige woning van zo’n 50m2, bestaande uit twee verdiepingen met een vide en veel glas voor extra licht en een direct contact met de fraai aangelegde binnentuin.

“Wij zijn ontzettend trots dat onze Tiny Houses genomineerd zijn voor deze architectuurprijs. De woningen zijn gezichtsbepalend en een toevoeging voor de buurt Area-M” vertelt Harold Lardinois, onze directeur.  

Uitslag
De winnaar van de architectuurprijs wordt op 25 november bekend gemaakt. “De genomineerden zijn allemaal een toonbeeld van de moed van de opdrachtgever, die geloof moet hebben in de architect”, zegt juryvoorzitter en architect Lars Courage.

Wil je meer weten over Area-M? Hier vind je meer informatie.

https://www.wonen-zuid.nl/nieuws/detail/onze-tiny-houses-op-area-m-in-roermond-genomineerd-voor-de-architectuurprijs-2022


Wilt u hier een bericht plaatsen over een project van uw corporatie? Of wilt u aandacht in ons vakblad Corporatiebouw voor uw project?

Mail dan uw bericht met foto naar contact@corporatiebouw.nlGeef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to Top ↑

X