Nieuws

Published on november 29th, 2021 | by info@corporatiebouw.nl

0

Corporatie De Sleutels onderzoekt mogelijke energetische verbeteringen Molenstraat e.o. Leiden

De Sleutels tekende met Heembouw een ontwikkelovereenkomst voor onderzoek naar de staat van de woningen in de Molenstraat e.o. De onderzoeken moeten uitwijzen welke verbeteropties en energetische  maatregelen wenselijk en mogelijk zijn. Met als doel: energiezuinig en toekomstbestendig maken van de woning.   

Een goed thuis, nu en in de toekomst
De Sleutels biedt haar huurders een goed thuis. Daarnaast werkt de Sleutels aan het verminderen van de CO2 uitstoot van de woningen. Naast de omgeving zijn kwaliteit en betaalbaarheid van de woning belangrijke uitgangspunten. Energetische maatregelen zorgen voor minder energieverbruik en een hoger wooncomfort.

Onderzoek naar mogelijke verbeteringen van de woningen
Heembouw is een ketenpartner van de Sleutels. Samen met hen onderzoeken we de komende maanden diverse onderdelen van de woningen in het complex. We onderzoeken de staat van de woning, mogelijke energetische verbeteringen en de huidige flora en fauna in de omgeving. Ook gaan we in gesprek met de bewoners of een vertegenwoordiging van hen. Het 2e kwartaal van 2022 moeten de resultaten van de onderzoeken duidelijkheid geven voor een plan van aanpak.

Projectgebied in Leiden-Noord
Het project bevat de volgende woningen:Amaliastraat 10 t/m 18, 1a , 1 t/m 17, Bronckhorststraat 2 t/m 10, Molenstraat 2 t/m 22, 9 t/m 47, Theresiastraat 2 t/m 24, 1 t/m 9, Joan Willem Frisostraat 9 – 17 in Leiden-Noord.

https://www.desleutels.nl/


Wilt u hier een bericht plaatsen over een project van uw corporatie? Of wilt u aandacht in ons vakblad Corporatiebouw voor uw project?

Mail dan uw bericht met foto naar contact@corporatiebouw.nlGeef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to Top ↑

X