Nieuws

Published on november 30th, 2021 | by info@corporatiebouw.nl

0

Corporatie Vestia verduurzaamt woningen in Hoogvliet

Op 19 november gaven BIK bouw en Vestia het startsein voor de verduurzaming van 277 eengezinswoningen in Ruitwagen Hoogvliet. In opdracht van Vestia isoleert BIK bouw de woningen naar label A. Ook krijgen bewoners nieuwe CO2-gestuurde mechanische ventilatie en elektra in de berging. Met de nieuwe veilige kunststof deuren en -kozijnen zijn de woningen straks weer toekomstbestendig.

BIK bouw en Vestia samen voor goede woningen en tevreden huurders

BIK bouw en Vestia ondertekenden de overeenkomst voor de werkzaamheden. Ellen Wedema, Ontwikkelingsmanager Vestia: “Samen gaan we voor een soepel lopend project waarbij we steeds meedenken met de bewoners. We horen veel positieve geluiden van de bewoners over de plannen. Net als bij elk project kunnen we te maken krijgen met uitdagingen. Door goed samen te werken en de bewoners te betrekken, vertrouwen we erop dat deze snel opgelost worden”.

Opening bouwplaats Ruitwagen

Vestia en BIK bouw zien de werkzaamheden en samenwerking met vertrouwen tegemoet. Jasper Sluimer directeur BIK bouw: “We startten de verduurzamingswerkzaamheden feestelijk door het bouwdoek te onthullen. Vanwege de coronaregels was het een kleiner feestje dan bedacht, maar dat mocht de pret niet drukken”. 

https://www.vestia.nl


Wilt u hier een bericht plaatsen over een project van uw corporatie? Of wilt u aandacht in ons vakblad Corporatiebouw voor uw project?

Mail dan uw bericht met foto naar contact@corporatiebouw.nlGeef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to Top ↑

X