Nieuws

Published on oktober 27th, 2022 | by info@corporatiebouw.nl

0

Corporatie Mooiland start nieuwbouw 68 huurappartementen in Boxmeer 

Er wordt volop gebouwd aan het nieuwbouwproject Weijerstaete in Boxmeer. Op deze prachtige, groene en rustige locatie bouwt Van der Heijden bouw en ontwikkeling twee woongebouwen in opdracht van Mooiland, met in elk gebouw 34 sociale huurappartementen. Van der Heijden bouw en ontwikkeling is gestart met de boorwerkzaamheden voor de bodembronnen. Deze bronnen worden aangebracht voor het verwarmen van de appartementen. Mooiland verwacht dat de 68 sociale huurappartementen eind 2023 klaar zijn.  

Energiezuinig en comfortabel wonen 

De nultreden huurappartementen krijgen een bodemwarmtepomp die het appartement op een duurzame manier verwarmt en koelt. Beide woongebouwen hebben een lift en ruimte voor de stalling van scootmobiels. Op de begane grond heeft ieder appartement een afsluitbare berging. Alle appartementen hebben een ruime woonkamer met open keuken, slaapkamer(s), apart toilet, badkamer en inpandige berging/technische ruimte.   

Harmonie en Melodie zijn de nieuwe namen voor de twee woongebouwen 

Bewoners en omwonenden van de Weijerstaete is gevraagd om met ideeën te komen voor namen van de gebouwen. Daar kwamen twee perfecte namen uit die aansluiten bij de bestaande namen Musette, Celesta en Symphonie: Voor gebouw 4 Harmonie en gebouw 5 Melodie.   

www.mooiland.nl/nieuwbouw


Wilt u hier een bericht plaatsen over een project van uw corporatie? Of wilt u aandacht in ons vakblad Corporatiebouw voor uw project?

Mail dan uw bericht met foto naar contact@corporatiebouw.nlGeef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to Top ↑

X