Nieuws

Published on januari 10th, 2023 | by info@corporatiebouw.nl

0

Corporatie Velsen maakt Lorentzstraat duurzamer, comfortabeler en veiliger

Woningbedrijf Velsen heeft in samenwerking met bouwbedrijf Ooievaar 58 appartementen aan de Lorentzstraat grondig onder handen genomen. De woningen gaan naar gemiddeld energielabel A.

Verduurzamen woningen

Bij het ontwerp van de appartementen is veel aandacht besteed aan de kwaliteit van wonen en duurzaamheid. Er zijn om het stroomverbruik terug te brengen, op het dak twee zonnepanelen voor elk appartement geplaatst. De gasaansluitingen in de woningen zijn verdwenen en het koken gaat voortaan elektrisch.

Eind december hebben bewoners meegewerkt aan het gezelliger maken van het binnenterrein met planten en bankjes. Het hele complex heeft een mooie nieuwe uitstraling gekregen. Dat geldt ook voor de entree en de algemene ruimtes. Hellen Leijen, projectleider Realisatie: “Met een afvaardiging van de bewoners is het binnenterrein vormgegeven en er komt ook nog een gave grote foto in de entreehal die kenmerkend is voor IJmuiden”.

Tags:


Wilt u hier een bericht plaatsen over een project van uw corporatie? Of wilt u aandacht in ons vakblad Corporatiebouw voor uw project?

Mail dan uw bericht met foto naar contact@corporatiebouw.nlGeef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to Top ↑

X