Nieuws Woningcorporatie Heuvelrug Wonen levert 28 seniorenwoningen

Published on februari 24th, 2023 | by info@corporatiebouw.nl

0

Heuvelrug Wonen reikt 28 sleutels uit aan nieuwe bewoners

Woningcorporatie Heuvelrug Wonen levert 28 seniorenwoningen op in Doorn. Dinsdag 21 februari zijn de sleutels uitgereikt aan de nieuwe bewoners. Directeur-bestuurder Jos Sleyfer van Heuvelrug Wonen en wethouder Rob Jorg hebben symbolisch aan twee huurders sleutels overhandigd.

Sleuteluitreiking

Heuvelrug Wonen reikt dinsdag de sleutels uit aan de kersverse bewoners. Alle woningen zijn in korte tijd verhuurd. Van de 28 huurders komen er 18 uit de gemeente Utrechtse Heuvelrug, 10 hiervan uit Doorn.

Seniorenwoningen

Het appartementencomplex van Heuvelrug Wonen is volledig geschikt voor senioren. “Het gebouw heeft een lift en de appartementen zijn rolstoeltoegankelijk”, zegt vastgoedmanager Peter Felix van Heuvelrug Wonen. De woningen zijn dan ook met voorrang toegewezen aan mensen van 55 jaar en ouder. “Bijzonder is dat het gebouw een gemeenschappelijke ruimte heeft, waar mensen activiteiten kunnen ontplooien”, vult Peter aan.

De Vrijheid

Het appartementencomplex van Heuvelrug Wonen draagt de naam ‘De Vrijheid’. Huurders van Heuvelrug Wonen die al op het terrein van het Nederlands Veteranen Instituut wonen, hebben deze naam bedacht. De naam refereert aan de vrijheid waar de veteranen voor hebben gestreden.

Meer nieuwbouw verwacht

“Eindelijk hebben we weer kunnen bouwen en voegen we woningen toe op de Utrechtse Heuvelrug”, zegt directeur-bestuurder Jos Sleyfer van Heuvelrug Wonen verheugd. “Deze 28 woningen zijn de eersten in een langere reeks. Deze zomer verwachten we 22 woningen op te leveren aan de Catharijnestraat in Driebergen en volgend jaar leveren we 6 woningen op in Leersum.

https://www.heuvelrugwonen.nl/nieuws/heuvelrug-wonen-reikt-28-sleutels-uit-aan-nieuwe-bewoners/


Wilt u hier een bericht plaatsen over een project van uw corporatie? Of wilt u aandacht in ons vakblad Corporatiebouw voor uw project?

Mail dan uw bericht met foto naar contact@corporatiebouw.nlGeef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to Top ↑

X