Nieuws Woningcorporatie Vidomes gaf opdracht voor bouw 37 sociale huurwoningen

Published on april 3rd, 2024 | by info@corporatiebouw.nl

0

Vidomes tekent voor duurzame sociale huur in Leidschendam

Woningcorporatie Vidomes gaf opdracht voor de bouw van 37 sociale huurwoningen in Leidschendam-Voorburg. De appartementen maken onderdeel uit van het nieuwbouwproject Triadome.

Eerder deze maand tekenden Maikel Ouwerkerk en Edwin Ouwerkerk van BOBgroep bouw & ontwikkeling, Robert van Rossum, projectontwikkelaar Kingsbridge Investment B.V en Daphne Braal, bestuurder Vidomes hiervoor de turn-key overeenkomst.

De 37 nieuwe appartementen met gemiddeld een woonoppervlakte van 61m² komen aan de Dokter van der Stamstraat en worden allemaal bijzonder duurzaam. Zo zijn de woningen gasloos, bovengemiddeld geïsoleerd en voorzien van vloerverwarming. Er is veel groen en water, een gezellige openbare ruimte en er komen fietsparkeerplekken in een afgesloten berging. De appartementen zijn bestemd voor een brede doelgroep: van starters tot vitale senioren.

Trots op stap

Daphne Braal van Vidomes: “Met dit project leveren we niet alleen betaalbare woningen, maar bouwen we ook aan een duurzame toekomst voor Leidschendam-Voorburg. We zijn trots op deze stap om ons aanbod aan sociale huurwoningen te vergroten en dat op een hele mooie plek aan de Vliet.”

Lees ook: in maart realiseerde Vidomes duurzame zonnestroom voor hoogbouw in Delft.

Duurzame woonwijk

Het project Triadome bestaat uit drie gebouwen met een gezamenlijke groene tuin op het parkeerdek. Het bevindt zich op een goede locatie aan de Vliet, met alle dagelijkse voorzieningen op loop- en fietsafstand. De buurt verandert de komende jaren in een groene, duurzame woonwijk.

De bouw van de appartementen start in het tweede kwartaal van 2024. Naar verwachting wordt het project in 2026 opgeleverd. De woningen worden dan verhuurd via Woonnet Haaglanden.

https://www.vidomes.nl/over-ons/actueel/nieuws/vidomes-tekent-overeenkomst-voor-bouw-37-duurzame-sociale-huurwoningen-in-leidschendam-voorburg/


Wilt u hier een bericht plaatsen over een project van uw corporatie? Of wilt u aandacht in ons vakblad Corporatiebouw voor uw project?

Mail dan uw bericht met foto naar contact@corporatiebouw.nlGeef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to Top ↑

X