Nieuws

Published on januari 26th, 2022 | by info@corporatiebouw.nl

0

Nijhuis Noord en Woongroep Marenland ondertekenen aannemersovereenkomst

Albert Jan de Ruiter, directeur Nijhuis Noord en Gerke brouwer, directeur-bestuurder Woongroep Marenland ondertekenden op 20 januari 2022 de aannemersovereenkomst voor de bouw van 92 nieuwe woningen in de Gerrit Raapstraat en Pieter Veningastraat in Appingedam. Het ondertekenen van deze overeenkomst betekent de officiële start van de eerste fase van de nieuwbouw in Opwierde 1, die in totaal 367 woningen betreft.

In de Gerrit Raapstraat en de Pieter Veningastraat zijn 96 woningen gesloopt. Nijhuis Noord bouwt  92 nieuwe woningen terug: 40 levensloopwoningen, 32 gezinswoningen en 20 compacte gezinswoningen. De nieuwe woningen worden gasloos, aardbevingveilig en duurzaam. Nijhuis Noord begint eind februari met de bouw van de woningen.

In mei 2020 is met Nijhuis Noord al een ontwikkelovereenkomst ondertekend voor de vervangende nieuwbouw in Appingedam. Nadat Woongroep Marenland in het najaar van 2020 besloot om de woningen aan de Gerrit Raapstraat en Pieter Veningastraat te slopen, is samen met Nijhuis Noord en TWA architecten een plan ontwikkeld voor deze locatie.

https://www.woongroepmarenland.nl/


Wilt u hier een bericht plaatsen over een project van uw corporatie? Of wilt u aandacht in ons vakblad Corporatiebouw voor uw project?

Mail dan uw bericht met foto naar contact@corporatiebouw.nlGeef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to Top ↑

X