Nieuws appartementengebouw De Rozentuin door corporatie LEKSTEDEwonen

Published on mei 19th, 2023 | by info@corporatiebouw.nl

0

Feestelijke opening appartementengebouw De Rozentuin door corporatie LEKSTEDEwonen

Op 10 mei 2023 vierden de nieuwe bewoners, directeur-bestuurder Ed de Groot van LEKSTEDEwonen en wethouder Teus Meijdam de officiële opening van appartementengebouw De Rozentuin in Hoef en Haag.

De bewoners van de 24 appartementen, die afgelopen maand hun sleutels ontvingen, waren uitgenodigd voor een gezamenlijk lunch in de ruime hal van het gebouw. Tijdens het nuttigen van een broodje en kopje soep konden zij kennis maken met hun nieuwe buren en plannen maken voor het gebruik van de hal.

Dankwoord en complimenten

Ed de Groot, directeur-bestuurder van LEKSTEDEwonen bedankte alle partijen die hebben meegewerkt om dit tweede appartementengebouw in Hoef en Haag mogelijk te maken: aannemer Trebbe, de architect, de gemeente en de betrokken medewerkers van lekstedewonen,

Wethouder Teus Meijdam complimenteerde lekstedewonen met dit mooie nieuwe woongebouw. Hij noemde het een pareltje in Hoef en Haag. Ook gaf hij aan blij te zijn dat lekstedewonen blijft investeren in huurwoningen.

Een statig en modern landhuis

Het nieuwe appartementengebouw ‘De Rozentuin’ is een rustpunt in Het Dorpshart in Hoef en Haag. Het gebouw bestaat uit 24 appartementen met verschillende twee- en driekamerappartementen met woonoppervlakten van circa 65 tot en met 71 m2. De Rozentuin heeft de uitstraling van een statig en modern landhuis.

Onderhoudsarm en duurzaam

Vanzelfsprekend zijn de appartementen duurzaam, betaalbaar en onderhoudsarm. Het gekozen installatieconcept is duurzaam en energiezuinig en zorgt voor een prettig wooncomfort voor de bewoners.

https://www.lekstedewonen.nl/over-ons/actueel/laatste-nieuws/nieuwsbericht/appartementengebouw-de-rozentuin-feestelijk-geopend


Wilt u hier een bericht plaatsen over een project van uw corporatie? Of wilt u aandacht in ons vakblad Corporatiebouw voor uw project?

Mail dan uw bericht met foto naar contact@corporatiebouw.nlGeef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to Top ↑

X