Nieuws Corporatie Haag Wonen verduurzaming

Published on april 5th, 2023 | by info@corporatiebouw.nl

0

Corporatie Haag Wonen zet versnelling verduurzaming in door langdurige samenwerking bouwpartners

De komende vijf jaar werken Dura Vermeer Bouw Heyma BV en TBI-onderneming ERA Contour samen met Haag Wonen aan het renoveren en verduurzamen van de woningen. Door deze ketensamenwerking kunnen wij sneller en slimmer woningen aanpakken en gereed maken voor de energietransitie. Op 14 maart ondertekenden de partijen de samenwerkingsovereenkomst.

Versnellen door langdurig, beter en slimmer samenwerken

Haag Wonen kiest voor deze manier van samenwerken met marktpartijen, omdat wij willen versnellen in het renoveren en verduurzamen van de huidige woningen. Door samen te werken met vaste partners maken we effectiever gebruik van kennis en ervaring. Bestuursvoorzitter van Haag Wonen Mohamed Baba: “Wij nemen onze verantwoordelijkheid om versneld woningen te verduurzamen. Zodat onze bewoners met nog meer plezier kunnen wonen in een comfortabel en energiezuinig huis. Met deze langdurige samenwerking kunnen we onze renovatie- en ingrijpende verduurzamingsprojecten beter, sneller en slimmer uitvoeren. Dat is extra belangrijk in deze tijd van hoge energierekeningen. Ik ben blij dat we met deze partners ons nog beter kunnen inzetten voor betaalbare, comfortabele en energiezuinige woningen in onze mooie stad, een stad waarin iedereen mee kan doen.”

Voordelen voor bewoners, bouwers en Haag Wonen

Haag Wonen zet in op het verhogen van de bewonerstevredenheid met kwaliteit, innovatie en het realiseren van meer renovatie- en verduurzamingsprojecten. Daarbij tillen we participatie en communicatie met bewoners naar een nog hoger plan. Door de structurele samenwerking verduurzaamt de corporatie slimmer en verloopt het renovatieproces steeds efficiënter. Zo kunnen wij nog meer bewoners een toekomstbestendig thuis bieden. Ook zorgt deze open en transparante manier van samenwerken voor continuïteit in werkzaamheden bij de samenwerkingspartners en zekerheid van beschikbare capaciteit voor het realiseren van projecten bij Haag Wonen. Bovendien gaan de partijen van elkaar leren, zodat elk project weer slimmer en beter aangepakt wordt.

De krachten bundelen voor een mooie stad Den Haag

Bianca Seekles, directievoorzitter ERA Contour: “We hebben eerder mooie projecten voor Haag Wonen mogen realiseren en we kijken uit naar een voortzetting van onze fijne samenwerking. Door een langdurige verbinding met elkaar aan te gaan, leren we elkaar nog beter kennen en combineren we onze krachten. Zo kunnen we buurten écht sterker maken.” Edwin Blom, directeur Dura Vermeer, voegt daaraan toe: “Den Haag ligt ons nauw aan het hart. Met deze partnerkeuze zetten we onze mooie samenwerking voort.” Deze samenwerking geldt voor de komende vijf jaar en kan verlengd worden.

Foto: Van links naar rechts: Bianca Seekles (ERA Contour), Mohamed Baba, Ria Koppen en Edwin Blom (Dura Vermeer)

https://haagwonen.nl/haag-wonen-zet-versnelling-verduurzaming-in-door-langdurige-samenwerking-bouwpartners/

Tags: , ,


Wilt u hier een bericht plaatsen over een project van uw corporatie? Of wilt u aandacht in ons vakblad Corporatiebouw voor uw project?

Mail dan uw bericht met foto naar contact@corporatiebouw.nlGeef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to Top ↑

X