Nieuws Corporatie Maasvallei levert appartementencomplex aan de Groene Loper op

Published on mei 30th, 2023 | by info@corporatiebouw.nl

0

Corporatie Maasvallei levert appartementencomplex aan de Groene Loper op

Met trots kondigt Maasvallei de oplevering aan van een nieuw appartementencomplex aan de noordelijke kop van de Groene Loper. Dit complex, gebouwd aan de Burgemeester Bauduinstraat tegen de wijk Wittenvrouwenveld, bestaat uit twee blokken van zestig betaalbare huurwoningen voor Maasvallei en twintig woningen voor Servatius. De appartementen zijn bestemd voor een brede doelgroep, waaronder starters, mensen van middelbare leeftijd en ouderen.

Het appartementengebouw, bestaande uit vier, vijf en zes woonlagen kende een bouwtijd van 1,5 jaar en is een van de weinige nieuwbouwprojecten in de sociale sector aan de Groene Loper. De duurzame woningen zijn volledig gasloos en een belangrijke stap in de verduurzaming van het woningbezit.

Met de realisatie van dit appartementencomplex draagt Maasvallei bij aan een goede balans in de variatie aan bewoners aan de Groene Loper. De betaalbare huurwoningen zijn een belangrijke stap richting het creëren van een diverse en levendige gemeenschap op de plek waar Oost- en West Maastricht door de Groene Loper met elkaar verbonden worden.

De eerste bewoners hebben inmiddels de sleutels van hun nieuwe woning in ontvangst genomen en kunnen gaan genieten van de vele voordelen en mogelijkheden die dit bruisend nieuw stadsdeel te bieden heeft.

https://maasvallei.nl/over-maasvallei/publicaties/nieuws/oplevering-appartementencomplex-aan-de-groene-loper/280


Wilt u hier een bericht plaatsen over een project van uw corporatie? Of wilt u aandacht in ons vakblad Corporatiebouw voor uw project?

Mail dan uw bericht met foto naar contact@corporatiebouw.nlGeef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to Top ↑

X