Nieuws Corporatie Mooiland realiseert weer 14 nieuwbouwwoningen

Published on juni 5th, 2023 | by info@corporatiebouw.nl

0

Corporatie Mooiland realiseert weer 14 nieuwbouwwoningen in ’s-Hertogenbosch!

Deze week was het zover! In wijk ‘De Kruiskamp’ op de hoek Kooikersweg en Lelystadstraat in ’s-Hertogenbosch heeft Bouwbedrijf Van Grunsven een winkel-/wooncomplex ontwikkeld. De nieuwe bewoners van de 14 sociale huurappartementen van Mooiland, onderdeel van dit nieuwbouwproject, ontvingen deze week de sleutels van hun appartement. Dit is altijd een feestelijk moment! 

Duurzaam en comfortabel wonen in wijk De Kruiskamp 

De appartementen zijn zeer goed geïsoleerd en hebben een warmtepomp die warmte opwekt, maar het appartement ook kan koelen in de zomerperiode. Alle appartementen hebben een woonkamer met open keuken, twee slaapkamers, apart toilet, badkamer, een loggia (inpandig balkon) en een berging op de begane grond. De supermarkt krijgt een groen dak. Een groen dak werkt als buffer bij hevige regenval, waardoor het rioolsysteem minder wordt belast. Het bevordert ook de biodiversiteit en ziet er mooi groen uit.  

Bram Verheijen, projectontwikkelaar Mooiland: “In de samenwerking met Bouwbedrijf Van Grunsven hebben we prachtige appartementen ontwikkeld en nu opgeleverd. We zijn blij deze 14 toekomstbestendige woningen met een laag energieverbruik. Een mooie toevoeging aan het woningbestand van Mooiland waarmee we echt thuis geven. We wensen de nieuwe bewoners veel woonplezier.” 

www.mooiland.nl


Wilt u hier een bericht plaatsen over een project van uw corporatie? Of wilt u aandacht in ons vakblad Corporatiebouw voor uw project?

Mail dan uw bericht met foto naar contact@corporatiebouw.nlGeef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to Top ↑

X