Nieuws

Published on oktober 7th, 2019 | by info@corporatiebouw.nl

0

Corporatie Zeeuwland realiseert 24 Tiny Houses in Renesse

Zeeuwland realiseert samen met de gemeente Schouwen-Duiveland en ondernemersvereniging Renesse 24 Tiny Houses in Renesse. De Tiny Houses worden voor een periode van 15 jaar geplaatst op het oude voetbalveld van S.V. Renesse. Naar verwachting zijn de woningen in het najaar van 2020 gereed.

Om de belangstelling voor Tiny Houses te peilen, organiseerde Zeeuwland in juni een informatiebijeenkomst. Tijdens de bijeenkomst presenteerde Zeeuwland verschillende type woningen. De belangstelling onder jongeren was overweldigend. De afgelopen periode hebben Zeeuwland, gemeente, dorpsraad en ondernemersvereniging Renesse onderzoek gedaan naar de mogelijkheid in Renesse om de Tiny Houses te realiseren. Op basis van ruimtelijke aspecten is er besloten om de Tiny Houses te realiseren op het ‘oude’ voetbalveld van S.V. Renesse.

Doelgroepen
De Tiny Houses zijn bedoeld voor jongeren (starters) op de woningmarkt. Daarnaast zijn ze ook bestemd voor (tijdelijk) personeel van ondernemers (horeca en recreatie) in de Westhoek van Schouwen-Duiveland. De woningen zijn geschikt voor één tot twee personen. Zeeuwland zorgt er voor dat de woningen betaalbaar zijn voor de doelgroep en dat huurtoeslag mogelijk is.

Klik hier voor meer informatie


Wilt u hier een bericht plaatsen over een project van uw corporatie? Of wilt u aandacht in ons vakblad Corporatiebouw voor uw project?

Mail dan uw bericht met foto naar contact@corporatiebouw.nlGeef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to Top ↑

X