Nieuws DUCO lanceert de DucoBox Reno

Published on september 28th, 2023 | by info@corporatiebouw.nl

0

DucoBox Reno: de nummer 1 renovatiebox

DUCO lanceert de DucoBox Reno, de eerste keuze voor duurzaam renoveren. Het toestel combineert gemak en eenvoud met indrukwekkende energetische prestaties. Een krachttoer op ventilatiegebied met voordelen voor installateur en eindgebruiker.

Ideaal voor renovatie én vervanging

Het toestel komt als antwoord op een verouderde woningmarkt. Nederland staat namelijk vol met oudere woningen die we moeten opwaarderen voor de toekomst. De DucoBox Reno draagt op dat vlak zijn steentje bij en zorgt voor een verbetering van ventilatie en energiezuinigheid.

Het ventilatietoestel is ontworpen met de huidige realiteit in het achterhoofd. Door zijn specifieke afmetingen is het mogelijk om elke bestaande, verouderde unit te vervangen, ongeacht hoe die weggewerkt zit.

In dit artikel vraagt Jeroen Posthumus aandacht voor ventilatie.

Voordeel voor installateur en bewoner

De modernste inregeltechnieken zorgen er dan weer voor dat de opstart in een handomdraai kan gebeuren. Installateurs kijken naar een tijdswinst van 25% als een oud toestel vervangen wordt door een DucoBox Reno. Door de slimme kopieerfunctie komt deze tijdswinst nog beter tot uiting bij projecten met gelijke woningen.

Verder zorgt het toestel voor een maximale energiewinst. Door een ingebouwde vochtsensor, een optionele CO2-sensor en een reeks andere technische vernieuwingen scoort de DucoBox Reno hoog op vlak van energiezuinigheid.

Tot slot doet de woningeigenaar ook zijn voordeel: de DucoBox Reno gaat gepaard met een labelsprong voor de woning.

Zo kan elke woning een energieboost krijgen met de DucoBox Reno. Ontdek alle voordelen via deze video!

www.duco.eu  


Wilt u hier een bericht plaatsen over een project van uw corporatie? Of wilt u aandacht in ons vakblad Corporatiebouw voor uw project?

Mail dan uw bericht met foto naar contact@corporatiebouw.nlGeef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to Top ↑

X