Nieuws Elan Wonen koopt 114 sociale huur in HIGH5

Published on maart 28th, 2024 | by info@corporatiebouw.nl

0

Elan Wonen koopt 114 sociale huur in HIGH5

Elan Wonen koopt 114 sociale huur in HIGH5. Deze 114 sociale huurwoningen, bestaande uit 2-, 3- en 4-kamerwoningen, zijn ontworpen om diverse huishoudens te huisvesten, variërend van 1- en 2-persoonshuishoudens met een beperkt inkomen tot 1-oudergezinnen, ouderen en grote gezinnen.

Marieke Heilbron, directeur-bestuurder van Elan Wonen: ‘De ondertekening van deze overeenkomsten is een belangrijke stap om ons woningaanbod verder uit te breiden. We willen hiermee tegemoetkomen aan de groeiende vraag naar betaalbare huurwoningen in Haarlem. De keuze voor HIGH5 past perfect bij onze strategie om betaalbare woningen van hoge kwaliteit te creëren die voldoen aan de behoeften van verschillende huishoudens. We kijken ernaar uit om samen te werken met HBB Groep en Hoorne Vastgoed om dit ambitieuze project tot een succes te maken.’

Lees ook: in 2021 leverde Elan wonen ‘kluswoningen’ op.

Stadse dynamiek

HIGH5, onderdeel van de stedelijke vernieuwing van Haarlem Nieuw Zuid, belooft een levendige mix van wonen, winkelen, bedrijvigheid, cultuur en maatschappelijke voorzieningen te worden. Met in totaal 569 koop- en huurappartementen, een parkeergarage en commerciële bedrijfsruimte, zal HIGH5 een dynamische toevoeging zijn aan het stadslandschap van Haarlem.

Klaar in 2027

Het project, ontworpen door LEVS Architecten uit Amsterdam, belooft een harmonieuze mix te bieden van stedelijke dynamiek en een parkachtige sfeer. Met de verwachte oplevering in 2027 zal HIGH5 volgens de ontwikkelaars een nieuwe standaard zetten voor hedendaags wonen in Haarlem.

https://www.elanwonen.nl/nieuws/elan-wonen-koopt-114-sociale-huurappartementen-in-high5


Wilt u hier een bericht plaatsen over een project van uw corporatie? Of wilt u aandacht in ons vakblad Corporatiebouw voor uw project?

Mail dan uw bericht met foto naar contact@corporatiebouw.nlGeef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to Top ↑

X