Nieuws Hoogste punt bereikt van 56 betaalbare huurwoningen in Soest

Published on juli 20th, 2023 | by info@corporatiebouw.nl

0

Hoogste punt bereikt van 56 betaalbare huurwoningen in Soest

Amper een half jaar na de start van de bouw van de 56 betaalbare huurwoningen van De Groene Bron in Soest is al in juni het hoogste punt bereikt. Door de Alliantie werd hierbij stilgestaan door de bouwplaatsmedewerkers te trakteren op een heerlijk lunchbuffet. De woningen worden gebouwd op de plek van de voormalige gemeentewerf aan de Molenstraat in Soest.

Het project

Gemeente Soest en de Alliantie hebben samen een mooi plan gemaakt voor de herontwikkeling van de voormalige gemeentewerf aan de Molenstraat. Ook omwonenden en geïnteresseerden dachten mee over het plan.

Thijs Boers, locatiemanager bij de Alliantie Ontwikkeling vertelde: “Op deze plek komen 42 sociale huurappartementen, 7 sociale en 7 middeldure eengezinshuurwoningen, geschikt voor een brede doelgroep. We willen ervoor zorgen dat verschillende doelgroepen kunnen doorstromen naar woningen die beter passen bij hun woonwensen en levensfase. Hoe meer woningen op deze manier beschikbaar komen, des te beter het is voor álle woningzoekenden.” In het najaar van 2023 worden de sociale huurwoningen geadverteerd via WoningNet. De middensegment huurwoningen worden geadverteerd op de ‘Ik Zoek’ website van de Alliantie. Begin 2024 worden de woningen opgeleverd aan de nieuwe bewoners. Geïnteresseerden kunnen op de projectwebsite terecht voor meer informatie over het project: www.de-alliantie.nl/degroenebron.


Wilt u hier een bericht plaatsen over een project van uw corporatie? Of wilt u aandacht in ons vakblad Corporatiebouw voor uw project?

Mail dan uw bericht met foto naar contact@corporatiebouw.nlGeef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to Top ↑

X