Nieuws LEKSTEDEwonen en Plegt-Vos bouwen 22 woningen in Hoef en Haag

Published on mei 23rd, 2024 | by info@corporatiebouw.nl

0

Nieuwbouw in dorp Hoef en Haag

Woningcorporatie LEKSTEDEwonen en Plegt-Vos gaan samen aan de slag met het bouwen van 22 nieuwe, duurzame woningen in Hoef en Haag. Ed de Groot (directeur-bestuurder LEKSTEDEwonen) en Bart Kuipers (commercieel directeur Plegt-Vos Midden) tekenden de overeenkomst.

Diverse doelgroepen

In Hoef en Haag, een uitbreidingsdorp naast Vianen, gaan LEKSTEDEwonen en Plegt-Vos de volgende 22 woningen bouwen: 6 rijwoningen en 16 beneden-/bovenwoningen. Deze zijn geschikt voor diverse doelgroepen: alleenstaanden, starters, gezinnen en senioren.

‘We bouwden in Hoef en Haag al veel appartementen en eengezinswoningen. In dit project kozen we ook voor beneden- en bovenwoningen. Daarmee creëren we nog breder aanbod in het segment huurwoningen’, vertelt Ed de Groot van LEKSTEDEwonen).

Lees ook: in april tekenden LEKSTEDEwonen en BAM Wonen voor 24 sociale huurwoningen in Hoef en Haag.

Samenwerking

Bart Kuipers van Plegt-Vos Midden: ‘De afgelopen periode hebben we intensief samengewerkt met LEKSTEDEwonen aan de ontwikkeling van de 22 woningen in Hoef en Haag. In een korte tijd hebben we samen een mooi ontwerp neergezet. Zo voegen we snel duurzame en betaalbare woningen toe aan het sociale segment. Wij wensen de toekomstige bewoners vanaf 2025 alvast veel woon-, werk en leefplezier!’

Hoog tempo

Plegt-Vos past een bouwconcept toe uit hun Slimme Huizenfabriek. ‘’In combinatie met het telkens blijven verbeteren van onze concepten, zorgt dit ervoor dat er gebouwd wordt in een snel tempo. Dit is ook één van de redenen waarom LEKSTEDEwonen heeft gekozen voor Plegt-Vos’’.

De bouw gaat in juli daadwerkelijk van start. Begin 2025 worden de woningen opgeleverd

https://www.lekstedewonen.nl/over-ons/actueel/laatste-nieuws/nieuwsbericht/ondertekening-22-woningen-hoef-en-haag


Wilt u hier een bericht plaatsen over een project van uw corporatie? Of wilt u aandacht in ons vakblad Corporatiebouw voor uw project?

Mail dan uw bericht met foto naar contact@corporatiebouw.nlGeef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to Top ↑

X