Nieuws Nieuwbouwproject De Werkschuit

Published on december 5th, 2023 | by info@corporatiebouw.nl

0

Aan de slag voor 27 nieuwe huurwoningen

Nieuwbouwproject De Werkschuit aan de Beatrixlaan in Bilthoven is officieel gestart.
Met ferme slagen op piketpalen, markeerden Dolf Smolenaers (wethouder) en Danny Visser (bestuurder Woonstichting SSW) op 27 november het officiële startmoment. Samen met Peter Bol (directie Bolton Bouw) en Ronald Hofstede (projectmanager SSW). Eind 2024 is het nieuwe woongebouw met 27 huurappartementen klaar.

Fraai ontwerp

De Werkschuit krijgt drie woonlagen en een flauwe kap. Het fraaie ontwerp is van AAArchitecten. Bolton Bouw is enige weken geleden gestart met het bouwrijp maken van het terrein. Tijdens het bouwproces houdt de aannemer de omwonenden op de hoogte van de ontwikkelingen. Als de bouw is afgerond, gaat de gemeente de speeltuin en de openbare ruimte om het gebouw een opknapbeurt geven.

Lees ook: in februari ondertekenden Woonstichting SSW en Bolton Bouw de ontwikkelovereenkomst voor dit nieuwbouwplan.

Sociale huur en middenhuur

Op de plek van de voormalige school en het cultureel centrum De Werkschuit komen 15 nieuwe sociale-huurappartementen en 12 midden-huurappartementen. Danny Visser: “Ik ben trots op het fraaie gebouw dat we hier samen met Bolton Bouw aan het ontwikkelen zijn. De komende jaren willen we als SSW, en straks als Woongroen, nog veel meer sociale huur- en middenhuur woningen bouwen om de woningnood aan te pakken. Met de gemeente slaan we de handen ineen om te zorgen voor locaties waar we die nieuwe huurwoningen kunnen bouwen. Want samenwerking is de sleutel tot resultaat.”

Verhuur via WoningNet

Vanaf januari 2024 worden de huurappartementen aangeboden via WoningNet. Vooraf inschrijven is niet mogelijk.https://ssw.nl/Nieuws/3100/aan-de-slag-voor-27-nieuwe-huurwoningen/


Wilt u hier een bericht plaatsen over een project van uw corporatie? Of wilt u aandacht in ons vakblad Corporatiebouw voor uw project?

Mail dan uw bericht met foto naar contact@corporatiebouw.nlGeef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to Top ↑

X