Nieuws start bouw 36 huurappartementen in Boxmeer

Published on september 25th, 2023 | by info@corporatiebouw.nl

0

Bouw 36 huurwoningen Bakelgeert Boxmeer officieel gestart

Janssen de Jong Bouw is gestart met de bouw van 36 huurappartementen op het Bakelgeertterrein in Boxmeer. Donderdag 21 september werd de officiële start bouw gevierd. Bouke de Bruin, wethouder gemeente Land van Cuijk, Sanne Donker, directeur Janssen de Jong Bouw Zuid en Bart Kivits directeur Mooiland verrichtten de officiële handeling door de vloer van de begane grond van een appartement te leggen. Naar verwachting verhuizen de toekomstige bewoners in de zomer van 2024 naar hun nieuwe appartement.

Duurzaam en energiezuinig

De twee nieuwe complexen bestaan uit vijf verdiepingen met 18 sociale huurwoningen per complex en grenzen aan het park op het Bakelgeertterrein. Een prachtige, groene omgeving en dicht bij het centrum van Boxmeer. Elke woning wordt gasloos en heeft een individuele warmtepomp. De woningen zijn ruim ingedeeld met twee slaapkamers en een eigen balkon. Doordat de balkons verspringen per verdieping, zorgt dit voor een speels en mooi aanzicht van het complex. De toekomstige bewoners mogen zelf kiezen welke kleur keuken en badkamer zij wensen in hun energiezuinige woning. Het is ook mogelijk om de voortgang van de nieuwbouw te volgen:  https://youtu.be/fUOhG7y4v-w

Vorig jaar startte Mooiland met de bouw van nog eens 68 huurappartementen in Boxmeer.

Verhuur appartementen

Op dinsdag 10 oktober start de verhuur van de 36 appartementen. Geïnteresseerden kunnen zich inschrijven als woningzoekende op www.mijnwoningzoeken.nl en reageren als de appartementen online staan. Meer informatie over dit project leest u op www.mooiland.nl/nieuwbouw. Iedereen mag reageren op de appartementen. Woningzoekenden met een herstructeringstatus krijgen voorrang. Daarna wijst Mooiland de appartementen toe op basis van inschrijfduur én met voorrang aan doorstromers. Doorstromers zijn huurders van Mooiland met een minimale woonduur van 5 jaar en een woning leeg achterlaten door de verhuizing.

https://www.mooiland.nl/nieuwsbericht/bouw-36-huurwoningen-bakelgeert-boxmeer-officieel-gestart#/


Wilt u hier een bericht plaatsen over een project van uw corporatie? Of wilt u aandacht in ons vakblad Corporatiebouw voor uw project?

Mail dan uw bericht met foto naar contact@corporatiebouw.nlGeef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to Top ↑

X