Nieuws Timpaan en Intermaris tekenen intentieovereenkomst voor 62 appartementen

Published on december 13th, 2023 | by info@corporatiebouw.nl

0

Timpaan en Intermaris tekenen voor 62 sociale huurappartementen in Rozenbuurt Zwaag

Vastgoed- en gebiedsontwikkelaar Timpaan en woningcorporatie Intermaris hebben een intentieovereenkomst getekend voor 62 appartementen bestemd voor sociale huur in nieuwbouwwijk Rozenbuurt in Zwaag. Het gebouw gaat De Ooijevaar heten en omvat 54 tweekamerappartementen en 8 driekamerappartementen met een woonoppervlakte van gemiddeld circa 50m2. Timpaan heeft De Ooijevaar ontwikkeld en het ontwerp is van de hand van GEO Architecten, die ook de rest van Rozenbuurt hebben ontworpen.

Cees Tip, directeur-bestuurder Intermaris: Dat zijn weer 62 energiezuinige appartementen erbij. Daar zijn we heel blij mee. Daarmee komen we dichterbij onze ambitie om voldoende passende woningen te bouwen voor de vele woningzoekenden in de regio. We zien ernaar uit om dit samen te doen met Timpaan.”

Ingeborg de Jong, directeur Timpaan: “We zijn verheugd dat we deze samenwerking aangaan met Intermaris. Het toevoegen van woningen voor alle doelgroepen in deze gebiedsontwikkeling past goed bij de missie van Timpaan: iedereen verdient een (t)huis. Wij willen betaalbaar wonen bereikbaar maken voor iedereen en samen met Intermaris maken we dat hier mogelijk.”

De appartementen worden erg energiezuinig met een energielabel A++, zonnepanelen en elk een eigen warmtepomp. In het appartementengebouw komt een gezamenlijke fietsenberging. Naar verwachting start de bouw in het vierde kwartaal van 2024.

Lees ook: Vorig jaar leverde Intermaris 267 woningen op in Hoorn.

Gebiedsontwikkeling Rozenbuurt

Rozenbuurt is een ontwikkeling van Timpaan en Scholtens Projecten. In totaal komen er circa 420 woningen en appartementen in Rozenbuurt. De bouw van de eerste woningen in de gebiedsontwikkeling is reeds gestart. Meer informatie: https://www.wonen-zwaag.nl

https://www.timpaan.nl/actueel/7335/timpaan-en-intermaris-tekenen-voor-62-sociale-huurappartementen-in-rozenbuurt-zwaag/


Wilt u hier een bericht plaatsen over een project van uw corporatie? Of wilt u aandacht in ons vakblad Corporatiebouw voor uw project?

Mail dan uw bericht met foto naar contact@corporatiebouw.nlGeef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to Top ↑

X