Nieuws Woningcorporatie LEKSTEDEwonen heeft 23 appartementen opgeleverd in Hoef en Haag

Published on maart 5th, 2024 | by info@corporatiebouw.nl

0

Seniorenwoningen in Hoef en Haag gereed

Woningcorporatie LEKSTEDEwonen heeft 23 appartementen opgeleverd in Hoef en Haag bij Vianen. De corporatie is trots op het nieuwe appartementengebouw aan de Hagesteinsestraat.

In het gebouw zijn 22 driekamerwoningen en één vierkamerwoning gerealiseerd. Ieder appartement heeft een eigen buitenruimte. Een aantal appartementen is specifiek voor senioren en enkele appartementen zijn bestemd voor één- of tweepersoonshuishoudens. Eén woning op de begane grond is volledig rolstoeltoegankelijk ontworpen. Het appartementengebouw krijgt daarmee een diversiteit aan bewoners. Bij toewijzing kregen 50- en 65-plussers en lokaal woningzoekenden voorrang. Het complex is gebouwd door Reinbouw BV uit Dieren.

Lees ook: Vorig jaar opende LEKSTEDEwonen ook een appartementengebouw in Hoef en Haag.

Gelukkige bewoner

Mevrouw Van den Brink is één van de gelukkigen en mocht eind vorige maand als eerste bij het door LEKSTEDEwonen geschonken bankje in de hal haar sleutels in ontvangst nemen. Ze vertelt: “Ik ben heel blij met mijn nieuwe appartement. Het voelt als een nieuw begin. Ik hoop hier met veel plezier te wonen!”

Ed de Groot, directeur-bestuurder van LEKSTEDEwonen: “We zien dit als een belangrijke aanvulling van de voorraad huurwoningen in Hoef en Haag. Het complex ligt prachtig aan de Brink. Senioren met een zorgbehoefte kunnen vanaf dit najaar terecht in het naastgelegen gebouw “Brinkhoef”, zodat veel dagelijkse voorzieningen op loopafstand beschikbaar zijn. Het is fijn dat we hiermee weer 23 huishoudens tevreden kunnen stellen.”

https://www.lekstedewonen.nl/over-ons/actueel/laatste-nieuws/nieuwsbericht/sleutels-voor-nieuwe-bewoners-seniorenwoningen-hagesteinstraat


Wilt u hier een bericht plaatsen over een project van uw corporatie? Of wilt u aandacht in ons vakblad Corporatiebouw voor uw project?

Mail dan uw bericht met foto naar contact@corporatiebouw.nlGeef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to Top ↑

X