Nieuws

Published on januari 30th, 2023 | by info@corporatiebouw.nl

0

Corporatie Ons Huis bouwt 42 nieuwe appartementen in Zevenhuizen

Op de plek van het tijdelijke winkelcentrum Anklaar staan inmiddels 42 gloednieuwe appartementen met de naam Bellevue. Ter Steege Bouw Vastgoed Apeldoorn bouwde de woningen voor ons. Het zijn allemaal sociale huurwoningen en de woningen werden razendsnel verhuurd.

Bellevue bestaat uit twee appartementencomplexen die dezelfde uitstraling hebben als de complexen die er al staan en die ook door Ter Steege werden gebouwd. Ze zijn onderdeel van nieuwbouwproject ’t Podium. Naast de 42 appartementen zijn ook 43 eengezinswoningen met de naam Parade onderdeel van de nieuwe wijk. Die woningen worden de komende dagen nog opgeleverd aan bewoners.

Mevrouw Ramdin kreeg bij de oplevering symbolisch en grote sleutel overhandig van Ons Huis-medewerker Sebastiaan Gerlach. “Na 16 jaar ingeschreven te hebben staan, ben ik ontzettend blij met deze woning. Het is namelijk in de buurt waar ik ben opgegroeid. Zoals het hoort bij een nieuwbouwwoning moet ik nu natuurlijk de nodige klussen doen, maar gelukkig krijg ik daar goede hulp bij.”
 
De 42 appartementen zijn gasloos en hebben energielabel A. Hiermee leveren we een substantiële bijdrage aan zowel de duurzaamheidsambities als de nieuwbouwbelofte van de Apeldoornse woningcorporaties. Bovendien is een deel van de woningen toegewezen aan huurders die een bestaande sociale huurwoning achterlaten. Op die manier brengen we een verhuisketen op gang en helpen we nog meer mensen aan een geschikte woning.

https://www.onshuisapeldoorn.nl/apps/com.brightanswers.oha/over-ons-huis/nieuws/42-nieuwe-appartementen-v/index.xml

Tags: , , , ,


Wilt u hier een bericht plaatsen over een project van uw corporatie? Of wilt u aandacht in ons vakblad Corporatiebouw voor uw project?

Mail dan uw bericht met foto naar contact@corporatiebouw.nlGeef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to Top ↑

X