Close-Ups nieuwe warmteoplossing van Intergas

Published on juli 3rd, 2023 | by info@corporatiebouw.nl

0

De zelfontwikkelde hybride van Intergas: de Xtend

Ga met deze nieuwe warmteoplossing van Intergas voor een hoge besparing, een snelle en eenvoudige installatie en een eenvoudig inregelproces. De hybride oplossing van Intergas, de Xtend, is vanaf nu leverbaar.

De Intergas Xtend is de zelf ontwikkelde hybride oplossing van Intergas. Deze add-on lucht/water-split-warmtepomp heeft een vermogen van 5kW. Door het gebruik van een Intergas Xtend is het mogelijk om tot wel 80 procent te besparen op het gasverbruik, zonder in te leveren op comfort.

Kleine binnenunit

De Xtend is eenvoudig en snel hydraulisch aan te sluiten. Door gebruik te maken van een externe open verdeler, die standaard wordt meegeleverd bij de binnenunit, is er een enorme flexibiliteit in plaatsingsmogelijkheden. Dat de binnenunit een van de kleinsten in de markt is, maakt het plaatsen daarnaast nog eenvoudiger. Het systeem is te gebruiken in combinatie met radiatoren en met vloerverwarming.

Inregelproces via QR-code

Ook is er een manier gevonden om het inregelen van het toestel te vergemakkelijken. Op de voorkant van de Hybrid Heatpump Control Unit staat een QR-code waarmee je op een eenvoudige manier het inregelproces van de Xtend in een paar stappen kan doorlopen.

Wat de Xtend ook nog eens geschikt maakt voor veel verschillende woningen is de fluisterstille werking. Wanneer alles juist is afgestemd, bedraagt de geluidsdruk op 5 meter slechts 36 dB.

Deze hybride is te combineren met een groot deel van de OpenTherm HR-ketels die verkrijgbaar zijn in de markt. Maar voor de hoogste besparing combineer je hem met een Intergas cv-ketel en de Comfort Touch thermostaat van Intergas.

Meer weten?

Kijk op https://www.intergas-verwarming.nl/zakelijk/producten/xtend/


Wilt u hier een bericht plaatsen over een project van uw corporatie? Of wilt u aandacht in ons vakblad Corporatiebouw voor uw project?

Mail dan uw bericht met foto naar contact@corporatiebouw.nlGeef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to Top ↑

X