Nieuws

Published on september 24th, 2019 | by info@corporatiebouw.nl

0

Corporatie Oost Flevoland Woondiensten start groot onderhoud 104 woningen Dronten

Het ‘bouwbord’ hangt en de eerste steigers staan; afgelopen week zijn de werkzaamheden voor het groot onderhoud aan 104 woningen in Dronten officieel gestart. De werkzaamheden worden in opdracht van Oost Flevoland Woondiensten (OFW) uitgevoerd door Salverda Bouw.

Er is een start gemaakt met de woningen aan de Galjoenstraat. Er komt veel kijken bij groot onderhoud. Toch kijken bewoners er ook naar uit. “De huurwoning is prima qua ruimte, maar wel aan onderhoud toe. Het wordt dus alleen maar beter!”, aldus een bewoner.  

De 104 woningen waar het om gaat staan aan de Spiegelstraat, Kombuisstraat, Galjoenstraat en de Groenlandstraat in Dronten. De werkzaamheden worden per blok van woningen uitgevoerd. “Al met al zijn we per woningblok zo’n twee tot drie maanden bezig” geeft de hoofduitvoerder van Salverda Bouw aan. De verwachting is dat de werkzaamheden in juni 2020 worden afgerond.

Klik hier voor meer informatie


Wilt u hier een bericht plaatsen over een project van uw corporatie? Of wilt u aandacht in ons vakblad Corporatiebouw voor uw project?

Mail dan uw bericht met foto naar contact@corporatiebouw.nlGeef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to Top ↑

X