Nieuws Woningcorporatie Zeeuwland reikt sleutels in Meliskerke

Published on maart 26th, 2024 | by info@corporatiebouw.nl

0

Sleuteluitreiking nieuwbouw Meliskerke

Woningcorporatie Zeeuwland reikte deze maand de sleutels uit aan de nieuwe huurders van de Sivertstraat in Meliskerke. Hier heeft Zeeuwland vier nieuwe levensloopbestendige huurwoningen gerealiseerd. Daarmee is het eerste deel van de bouw van 10 levensloopbestendige woningen in Meliskerke afgerond.

Aannemingsbedrijf Fraanje uit ’s-Heer Arendskerke heeft deze Bijna Energieneutraal Gebouwde (BENG) woningen gebouwd. De bouw ging voortvarend, omdat deze woningen voor een groot deel in de fabriek zijn gemaakt. Dat zorgt voor een bouwtijd van maximaal drie maanden.

De woningen zijn zeer energiezuinig met onder andere zonnepanelen, warmtepomp en vloerverwarming. Samen met de betaalbare huur zorgt dit voor lage woonlasten voor de huurders.

Doorstroming

Bij de aanbieding van deze woningen kregen huurders en inwoners uit Meliskerke voorrang. Daarmee is doorstroming binnen het dorp op gang gebracht, want alle nieuwe huurders komen hier vandaan. Zo krijgt Zeeuwland binnenkort een aantal huurwoningen in Meliskerke beschikbaar.

Lees ook: vorig jaar reikte corporatie Zeeuwland de sleutels uit van nieuwbouw Vrouwenpolder.

Meer nieuwbouw

Naast bovengenoemde woningen bouwt Zeeuwland dit jaar in Meliskerke ook nog zes levensloopbestendige twee-onder- een kapwoningen aan de Pauwhoekstraat. Naar verwachting zijn deze woningen in september 2024 gereed. Alle woningen bouwen we op dezelfde manier, waardoor er binnen een paar maanden tien nieuwe huurwoningen in Meliskerke bijkomen.

https://www.zeeuwland.nl/News/2226/


Wilt u hier een bericht plaatsen over een project van uw corporatie? Of wilt u aandacht in ons vakblad Corporatiebouw voor uw project?

Mail dan uw bericht met foto naar contact@corporatiebouw.nlGeef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to Top ↑

X